araç lastik seçimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adnsnl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adnsnl

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaş başlıktan da anlaşılacağı gibi arabama 4 lastik alacam. pirelli p7 cinturato için çok iyi dediler. lastik firmalarının bazıları bu lastiği ısrarla öneriyor farklı markalar ise bu lastiklerin çok sert olduğu araba da verim alımayacağını söylüyor. Goodyear EfficientGrip vectra c ler için çok uygun olduğu söylendi. performans ve fiyat olarak önerebileceğiniz markalar nelerdir.

Son düzenleme:
3 aydır michelin primacy hp 93v 225 55 r16 kullanıyorum. konfor açısından son derece memnunum. 235 km. hızda yere yapışıyosun. Ancak kuru asfaltta virajda araca yüklenince kayma problemi yaşıyorum. ESP zor toparlıyor. Lastik hamuru çok yumuşak olduğundan dediler. Ancak hiç güven vermiyor. Pirelli yi araştırdım. Çok iyi diyolar. Bağımsız alman testlerinde 1. olmuş hep. Michelin ilk 5 te bile yok. Pirelli almanı öneririm. Türkiyede yaygın servis ağı sebebiyle herkes michelin diyor ama pirelli çok daha iyi sanırım.

lpg ile lastik arasında nasıl bir bağ var ?

dikkat

mesajın altına bakarsan yanlış açtığımı belirttiğimi görürüsün dostum . orada yanlışlıkla yazma sebebim lpg problemlerine bakarken unutup o kısma yazmam...

Geri