7 Ara 2011 #31 astraopc Yönetici Moderatör 52-Ordu Katılım 1 Nis 2010 Mesajlar 2,877 Tepkime puanı 48 Puanları 48 Yaş 42 savaş' Alıntı: Firex değil. Firex'in yoğunluğu daha az ve daha sert. Genişletmek için tıkla ... hmm anladim... neyse bende en iyisi olarak biliyordum ama neyse
savaş' Alıntı: Firex değil. Firex'in yoğunluğu daha az ve daha sert. Genişletmek için tıkla ... hmm anladim... neyse bende en iyisi olarak biliyordum ama neyse
7 Ara 2011 #32 Ö ömerfaruk Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Nis 2008 Mesajlar 1,224 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 47 savaş' Alıntı: Ömer telif hakkı isterim . Aynı malzemeyi motor kaputuna da uyguladık. Anadol'un orjinalinde yok ama ben gene de tavsiye ederim . Genişletmek için tıkla ... Kaput altına üzeri aluminyum levha kaplı olanları var onlardan uygulayacağım, havalar biraz ısınsın, ya da garaja ufoyu indireceğim yakında.
savaş' Alıntı: Ömer telif hakkı isterim . Aynı malzemeyi motor kaputuna da uyguladık. Anadol'un orjinalinde yok ama ben gene de tavsiye ederim . Genişletmek için tıkla ... Kaput altına üzeri aluminyum levha kaplı olanları var onlardan uygulayacağım, havalar biraz ısınsın, ya da garaja ufoyu indireceğim yakında.