araç yazılımında son versiyon kaç??????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokalp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
tis programıyla yazılımı güncelledik ama son sürümmü bilmiyoruz 2.126 yazıyodu tech2 nin ekranında. son versiyonu bilen varmı?

bitane vectra b ve bnm corsanın kini güncelledik. yarında astrayı g 1999 yapıcam

Son düzenleme:
En son temmuz 2010 da çıkan 111.0 E versionu var ama her version her model için yeni yazılım demek değildir.
+ TECH 2 cihazı artık normal TIS ile güncellenmiyor Global tis ile güncelleniyor

tech 2 nin servisine gönderdim dedi usta laptop u onlar tis yükleyip geri yolladı dedi ama global olan mı bilmiyorm inceleme fırsatım olmadı önce tech2 ile yazılımı okuyo sonra tis ten tech2 ye yazılımı atıyo sonrada tech2 ile arabaya yüklüyoruz.

Bende astra g 2003 enjoy var bunlarada güncel yazılım yüklenirmi
burada yetkili servis olmadığından bilemiyorum

arkadaşlar merhaba bu yazılım güncellemesi servislerde ne kadara yapılıyor? bende corsa 2004 essentia var 1,2 en son yakıt pompasını değiştirdim ve lastikleri 14'' inch yaptım bu 35 krş yakmasını sağlar mı? Orjinal lastikleri 13'' ben 14'' yaptım. Ayrıca yakıt pompası değiştirildi ve yazılım atmadım sebep bu olabilir mi ???

gittim servise araç ile ilgili yazılım var mı dedim motor numarasına baktılar var dediler sonra aracı aşağıya aldılar 1 saat sonra getirdiler... araca yükleme yaptık dediler bakalım sanki kalkışlarda biraz daha rahatladı araç....

Sertan kaça yaptılar serviste.

Geri