keşke ünlü bi firmanın cilasını alsaydın.ben ilk defa duydum renkli olayının ve turtle ismini.umarım iyidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turtlewax iyidir 97den beri turtlewax kullanırım bir sorun yaşamadım hatta sonax'tan iyi olduğunu bile iddia edebilirim. O aldığın cila genellikle cizikler oluşmuş boyalarda kısmi olarak çiziklerin içini doldurarak daha silik görünmelerini sağlamak içinkullanılıyor çok derin çiziklerde kalemi ile çiziğin içi dolduruluyor, yoksa normal boyanın rengini filan değiştirmiyor merak etme , saç boyası değil ki bu meret cilala arabanın rengi koyulaşsın yada açılsın. Bana sorasanız color back diye bir cilası vardı turtlewax'ın, sizin durumunuzda daha işe yarardı.
KOÇTAŞ da kazık, 2 -3 ürününe indirim uygulayıp insanları kendine çekiyor bu esnada diğer kazık fiyatlı malları da satılıyor, sattıkları mallarda pek kaliteli değiller.
Turtle Wax gerçekten çok kaliteli bir markadır. Bir çok ürününü hem sattım, hem de kullandım. Elindeki cila, uygulaması biraz zahmetli bir ciladır. Ciladan mucize beklemezsen, beklentilerini karşılayabilecek bir ciladır. Buna ek olarak Turtle Wax'ın en kaliteli ürünü bana göre Krom Parlatıcı'sıdır. O da gerçekten beni çok memnun etmişti..