Araca Pasta Cila Yaptırmak Boyayı inceltir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Navaron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pasta cıla yuzeysel bır ıslemdır.sadece boyayı parlatır omru kısadır.3-4 yıkama sonra tekrar parlaklık gıder ayrıca kullanılan markaya gore boyanın bellı bı kısmının yuzeysel olarak alınmasına neden oluryaptıktan sonra sıldıgınız bezın ustunu gordugunuzde ne demek ıstedıgımı anlayacaksınız.boya koruma ıse farklı kımyasallar ıle boyaya parlaklık kazandırmasının yanında omrunu uzatır ve kalıcı parlaklık saglar.hıc bır pasta cılanın garantısı yoktur ama boya koruma sıstemlerının 1-2 yıl arasında degısen garantılerı vardır.bılgınıze.aracınız yenıyse bence hıc dusunmeyın
peki arabanin degeri dusmuyor dimi?

pasta cıla yuzeysel bır ıslemdır.sadece boyayı parlatır omru kısadır.3-4 yıkama sonra tekrar parlaklık gıder ayrıca kullanılan markaya gore boyanın bellı bı kısmının yuzeysel olarak alınmasına neden oluryaptıktan sonra sıldıgınız bezın ustunu gordugunuzde ne demek ıstedıgımı anlayacaksınız.boya koruma ıse farklı kımyasallar ıle boyaya parlaklık kazandırmasının yanında omrunu uzatır ve kalıcı parlaklık saglar.hıc bır pasta cılanın garantısı yoktur ama boya koruma sıstemlerının 1-2 yıl arasında degısen garantılerı vardır.bılgınıze.aracınız yenıyse bence hıc dusunmeyın
boya koruma veya cila yapmadan önce, rengi solan boyayı açmak için pasta şart değil mi?

boya koruma veya cila yapmadan önce, rengi solan boyayı açmak için pasta şart değil mi?
pasta degılde farklı kımyasal bırlesımler kullanılıyor boya koruma yapılırken...bunu sız bız yapamayız neden cunku o kımyasal madde suyla beraber uygulanıyor yanlıs zamanlama veya kımyasalın boya uzerınde fazla kalması boyanın kalkmasına neden oluyor bu yuzden boya koruma profesyonel bır ıslemdır dıyorum.Ama klasık pasta cılada dedıgınız gıbı once pasta vurulur sonra cıla cekılır.pastanın boya uzerınden kaldırılması sırasında boyanın hatrı sayılır derecede ıncelmesıne neden oluyor.

Pasta Cila Aracın Boyasına Zarar Verir Mi?

Arkadaşlar aracıma çiziklerinden dolayı pasta cila çekmeyi düşünüyorum ama aracın görünümünü mat hale getirip boyanın ilk günkü görünümünü değiştirir mi?Acil yardım lütfen...

cok agır ve derın cızıklerı pasta ortadan kaldırmaz.muhakkak aracının boyasını daha cazıp hale getırecek ama bu gecıcı olacak.pasta ısını sureklı hale getırırsen boyanda muhakkak acılma olacak pastadan sonra sıldıgın beze bak ne demek ıstedıgımı anlayacaksın zaten...kolay gelsın

cok agır ve derın cızıklerı pasta ortadan kaldırmaz.muhakkak aracının boyasını daha cazıp hale getırecek ama bu gecıcı olacak.pasta ısını sureklı hale getırırsen boyanda muhakkak acılma olacak pastadan sonra sıldıgın beze bak ne demek ıstedıgımı anlayacaksın zaten...kolay gelsın
:good: çok doğru her pasta boyadan alıp götürüyor senede 1 kereden fazla yapılmamalı bence..

pasta cila

selam arkadaşlar aerexons yogun çizik giderici pasta kullanan var mı? tavsiye edermisiniz? uygulamada dikkat edilmesi gereken bi nokta varmı kendim yapmayı düşünüyorum üstüne de sonax hızlı cila ıslak:)

Geri