Araca Pasta Cila Yaptırmak Boyayı inceltir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Navaron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonax yeni bir cizik giderici cila çıkarmış 6 ay boya koruma sağlıyormuş.1 ay önce kullandım. gerçekten parlatma ve korumada gayet iyi. Ancak çok küçükçizikler hariç çiziklerde pek işe yaramadı..kutuda bir cila

geçenlerde aynı konuyu bende sordum pastayı önermiyolar zımpara tozundan dolayı boyayı inceltiyormuş heberin olsun

sonax yeni bir cizik giderici cila çıkarmış 6 ay boya koruma sağlıyormuş.1 ay önce kullandım. gerçekten parlatma ve korumada gayet iyi. Ancak çok küçükçizikler hariç çiziklerde pek işe yaramadı..kutuda bir cila
ziebart nasildir? boya koruma ve parlatma yapiyorlarmis.

ziebart ı bilmiyorum ama ziebart ta çalışan birisi sonaxın ürünleriini kullandıklaorını söylemişti..
ama ne kadar doğrudur gözümle görmedim.
çok para alıyorlar gereksiz yere o kadar para vermeye gerek yok bence o markalara..
ben kendim yaptım onun için. Ankara Praktikerden 16ytlye aldım sonaxın çilasını; yarısı bir arabaya yetti.öneririm güzel parlatıyor..

ziebart ı bilmiyorum ama ziebart ta çalışan birisi sonaxın ürünleriini kullandıklaorını söylemişti..
ama ne kadar doğrudur gözümle görmedim.
çok para alıyorlar gereksiz yere o kadar para vermeye gerek yok bence o markalara..
ben kendim yaptım onun için. Ankara Praktikerden 16ytlye aldım sonaxın çilasını; yarısı bir arabaya yetti.öneririm güzel parlatıyor..
ziebartın web sayfasında boya parlatma ve koruma fiyatı 139 ile 239 dolar arası yazıyor. Sozunu ettiginiz sonax cila sadece parlatma için mi? Koruma sağlayan urun tavsiyeniz var mı?

ziebartın web sayfasında boya parlatma ve koruma fiyatı 139 ile 239 dolar arası yazıyor. Sozunu ettiginiz sonax cila sadece parlatma için mi? Koruma sağlayan urun tavsiyeniz var mı?
boya koruma profesyonel bı olaydır.turlu evrelerden gecılerek tamamlanır.yanı sızın benım yapmam pek mumkun degıl.

şu anda servislerde kampanya var 190.00 ytl ye hemde taksite bölüyor. ayrıca 6 ay sonra tekrar ücretsiz bakımı ve motor koruma var.

Arkadaşlar ben carpex boya koruma(TEFLON) ve rex boya temizleyici cilayı kullanarak kendim boya korumamı attım ilk önce temizleyici cilayı kullandım sonrada teflon korumayı uyguladım sonuç süper...Arabamın rengi beyazdı biraz sararmıştı şimdi süper...Boya korumayla pasta arasındaki farkı herkes biliyordur pasta cila resmen arabayı zımparalıyorsun....

Geri