boya koruma icin hangi fiyatlar ve markalar kaliteli ve uygundur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ziebart nasildir? boya koruma ve parlatma yapiyorlarmis.sonax yeni bir cizik giderici cila çıkarmış 6 ay boya koruma sağlıyormuş.1 ay önce kullandım. gerçekten parlatma ve korumada gayet iyi. Ancak çok küçükçizikler hariç çiziklerde pek işe yaramadı..kutuda bir cila
ziebartın web sayfasında boya parlatma ve koruma fiyatı 139 ile 239 dolar arası yazıyor. Sozunu ettiginiz sonax cila sadece parlatma için mi? Koruma sağlayan urun tavsiyeniz var mı?ziebart ı bilmiyorum ama ziebart ta çalışan birisi sonaxın ürünleriini kullandıklaorını söylemişti..
ama ne kadar doğrudur gözümle görmedim.
çok para alıyorlar gereksiz yere o kadar para vermeye gerek yok bence o markalara..
ben kendim yaptım onun için. Ankara Praktikerden 16ytlye aldım sonaxın çilasını; yarısı bir arabaya yetti.öneririm güzel parlatıyor..
korumada sağlıyor 6 ay koruma sağladığını söylediler.ziebartın web sayfasında boya parlatma ve koruma fiyatı 139 ile 239 dolar arası yazıyor. Sozunu ettiginiz sonax cila sadece parlatma için mi? Koruma sağlayan urun tavsiyeniz var mı?
boya koruma profesyonel bı olaydır.turlu evrelerden gecılerek tamamlanır.yanı sızın benım yapmam pek mumkun degıl.ziebartın web sayfasında boya parlatma ve koruma fiyatı 139 ile 239 dolar arası yazıyor. Sozunu ettiginiz sonax cila sadece parlatma için mi? Koruma sağlayan urun tavsiyeniz var mı?