Araca Pasta Cila Yaptırmak Boyayı inceltir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Navaron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
walla pastayı pek tavsiye etmiyolar boyayı incelttiği için.. ama ben turtle wax'ın cilasını uyguladım arabaya boya biraz mattı (kırmızı corsa 99) canlandı tavsiye ederim....

çamurluk ve cila

:help: İyi akşamlar Tolga Okul ben 1997 model beyaz renk opel corsa swing'im var lastiğin üstünde sanırım normalde siyah fakat 10 yıl geçmiş olduğu için giri füme rengi olmuş bunun asıl rengi nedir ve kendim nasıl eski haline getirebilirim.Birde arabanın bazı yerlerinde sarı noktamsı şeyler var bunları temizlemek aynı zamandada kendim cilalamak istiyorum burda bir arkadaşımız koçtaştan polisaj makinası turtle wax şampuan ve teflon cilası alarak işi bitirmiş bende bu işi yapabilirmiyim acaba teşekkürler.

o plastik aksam ne kadar senin kasandan corsa gördüysem hepsininki solmuş.Kalitesiz bir parça kullanmışlar orada büyük ihtimalle.Ama sende koçtaş vb. yerlerde satılan tampon-lastik cilalarıyla eski rengine olmasada ona yakın bi renge çevirebilirsin=)Sarımsı lekelere gelirsek sanırım ağaç altında aracını parkediyorsan sarı sarı bişeyleri düşüyor onun biliyorum sünger ve sıradan bir şampuanla birleştirdiğin özellikle "sıcak" suyu uygulayabilirsin bu noktalara.biraz zorlarsan süngerle çıkar sanırım.Ama çok uzun zamandır varsa gazla yıkayabilirsin oda bir çare.

sayın free boy o bahsettiğiniz ziebarta ne anlama gelir. + ben aracı boyatmak istemiyorum yazımdada belirttiğim gibi bahsi geçen malzemeler işimi görürmü?

Geri