Ya Araçtan İniyorum Jantlara ßakıyorum jantlarda ßöle Kararma Oluyo tozLanıyo siyah Siyah Arkadaş ßalata tozudur Demiş normalmi. Ya En Fazla ßinsem 1 Haftada 140Km ßiniyorum Sence Çokmu Azmı Tüp Takmaya Gerek Varmı ßu 140Km Şehir içi Ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu şekilde bir hesaplama ile bir yere varmanız mümkün değil. Burada ne kadar yaktığını hesaplamak için yapmanız gereken şey aracınızın LPG tankı boşaldığında 10 TL bir gaz alın sonra km sıfırlayın ve gaz bitene kadar kullanın işte o zaman ne kadar yaktığı ortaya çıkacaktır. şimdi sizin hesaplanızın doğru vermesi mümkün değil. Birde her LPG pompası aynı değer de tanka gaz basması mümkün değil. Bunu dikkate aldığımız zaman dediğim uygulama sonucu daha verimli olacaktır.
Arkadaşlar o kadar yazdım. Bu şekilde yakıt hesaplaması yapamazsınız. Bugün ben aracım da gazı sonuna kadar kullandım şimdi aracıma 20 TL gaz aldım KM sıfırlandı. Bakalım bu 20 TL gaz ile ne kadar gidecek? Bununla birlikte ortalama tahminim 60 KM rahat diyorum ama fazla da gidebilirim sanki. O değerli de site içinde paylaşacağım.