benım aracımda malum benzın zamlarıyla bırlıkte sehır ıcınde 45 kurusa kadr dayanıyo. bu deger normal mi bana mı fazla gelio anlamadım :S
NormaL Kardeş Araba Ne Yapsın ßenzin PahaLı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benım aracımda malum benzın zamlarıyla bırlıkte sehır ıcınde 45 kurusa kadr dayanıyo. bu deger normal mi bana mı fazla gelio anlamadım :S
Her zaman aynı istasyondan ve aynı pompadan alıyorum... 200 ila 230 km arası yol yaptıktan sonra dolum yapıyorum 58 ila 64 TL arası bir dolum oluyor.Dediğiniz gibi her pompa aynı olmuyor.Ama aynı pompadan alırsanız sağlıklı bir ölçüm olur.
aşağıda son 2 dolum fişim var en az 200 km en çok 235 km arası dolum yapıyorum...Bence en sağlıklı ölçüm bu şekilde oluyor...Diyelim başka bir istasyondan almak zorunda kaldım... baktım 70+ TL ye doldu, eğer dur-kalk çok yapmamış isem o istasyona bir daha uğramıyorum....
02-11-2012 ve 05-11-2012 tarihleri
Uploaded with ImageShack.us
Herkesin tabi yöntemi farklı ama şu var. Hiç bir pompa eş değer gaz basmaz. Bundan adım kadar eminim. Benim aracım bu arada tek nokta ben istemeden benzine geçemez
ben aracı aldım alalı çok yakıyor birtürlüde çözüm bulamadık depoyu tamamen boşaltıp 50 tl lik lpg alıyorum en fazla 140 km gidiyor o kadar ayar falan yapıldı gene düzelme olmadı herkez otomatik vites kasa ağır motor küçük diyor ama bakıyorum cdx benden az yakıyo