- Konuyu Başlatan
Ynt: aracımın yeni pabuçları
eğer çizik çok derin ve canını sıkıyorsa otoking veya otto zenit gibi bir firmaya onarmaya ver eskisi gibi olur.
ben lassaya sıcak bakmıyorum yol tutuşu ve yağmur da stabilite olarak contiye tek rakip sevmesemde michelin dir.
sağolasınspitemre link' Alıntı:Abi hayırlı olsun kazasız belasız eskit
balon olayının farkındayım ama bekleyemezdim çünkü eski lastiklerimle gaza hafif basmamda bile araç yerinde sarmaya başlıyor yani hiç yol tutmuyordu artık birde 22 aylık bir kızım var onu sürekli araçla gezdiriyorum can güvenliği beklemeye gelmiyor jant sürtmesine gelince yanak şişliği 50 yanaktan daha iyi bu modelin yani janttan önce lastik kaldırıma geliyorMuarrem link' Alıntı:Bakinca iki lastik arasinda pek fark olmaz ama 45 yanakta cukura dusuldugunde 50 ye gore balon yapma ihtimali daha coktur. Parkederkende janti surtme riski yuksektir. Bekleyip 50 alsaydiniz keske.
UnStabLe link' Alıntı:Bu ebatlar sende sorun yaratmaz umarım abi ben pek anlamam sen iyi biliyorsun da umarım sorun olmaz ben dün jantı sürtmüşüm biraz ne yaparım bilmiyorum hayırlı olsun
eğer çizik çok derin ve canını sıkıyorsa otoking veya otto zenit gibi bir firmaya onarmaya ver eskisi gibi olur.
UnStabLe link' Alıntı:http://www.lastikal.com.tr/urun_goster.aspx?uid=1043 bide buraya bakarmısın ulaş abi benimde bu hoşuma gidiyor ama conti daha mı iyidir..
ben lassaya sıcak bakmıyorum yol tutuşu ve yağmur da stabilite olarak contiye tek rakip sevmesemde michelin dir.