aracın aralık ayına yetişemeyecegı soylendı :(((

hasanustun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aralık ayında gelecegı soylenen aracların yetısemeyebılcegı soylendı. ılk defa sıfır arac almaya bu kadar heveslenmıstım. kaporamı ıade edebıleceklerını bıldırdıler.ocakta arac gelınce de zamlanır dıyorlar. cook canım sıkıldı cok.kredı cekmıstım sırf bu ıs ıcın. ocakta acaba ne kadar zamlanır arac.ben 35000 e anlasmıstım 1.3 classıc HB ıcın

bu arabayı sıfır almak zaten hata cunku cıddı değer kaybedecek. paranızı geri alın ve kendınıze alternatıf ıkıncı el arayın. ayrıca sıfır arabanında hıcbır esprısı yok, bana tahsıs edılen 2. sıfır arabam genç yaşıma rağmen çok şanslı idim ancak hiçbir esprisi yok. arabaya hem kıyamıyorsun, hemde kıyamadığın gibi ne kadar özenirsen o kadar başına bela geliyor. her işte hayır vardır.

başka bayilere sordunuz mu??? ellerinde araç olabilir

yok hıcbıryerde kalmamıs.hatta 15 aralıkta gelecek olan araclar bıle satılmıs.bu bayı de ıkıncı partı yetısecek dıye satmıs.sımdı herkese haber verıyor.dedımacaba bıt yenıgı varmı dıye aradım.ızmır ankara konya ısparta.hıcbırınde yok arac..

37 ye çıkar tekrar ocakta

O araca o para değmez şahsi görüşüm.İkinci el almak daha mantıklı kasası eskidi bana göre.Zaten ısınamadımda o kasaya.

bende aynı aracı aldım 8 aralıkta izmir limana gelicekmiş 15 sinde teslim edicez dediler umarım bi sıkıntı cıkmaz

aralık ayında gelecegı soylenen aracların yetısemeyebılcegı soylendı. ılk defa sıfır arac almaya bu kadar heveslenmıstım. kaporamı ıade edebıleceklerını bıldırdıler.ocakta arac gelınce de zamlanır dıyorlar. cook canım sıkıldı cok.kredı cekmıstım sırf bu ıs ıcın. ocakta acaba ne kadar zamlanır arac.ben 35000 e anlasmıstım 1.3 classıc HB ıcın

Abi Sıfır Olsun İstiyosan Bekle Bence.

2003 te üretilmiş ilk astra h..yıl 2011 ..dile kolay..8 yıldır üretimde..bence alternatiflere bakın..

bence al kardeş.güzel araba.

Geri