aracın aralık ayına yetişemeyecegı soylendı :(((

Nerdeyse Corsa Parasina Astra dizel aliyorsunuz bu fiyata bu segmentte bu donanimda arac var mi golf corolla focus fiyatlarina bakin derim..aralarinda ucurum var fiyatlarida Astra J dizeli 50 binlerde dolandigi surece H kasada 40 binlerde kalir.

Hasan bey, hayırlı olsun öncelikle. araç için nasıl bir çözüm buldun merka ettim? sana aracın gelemyeceğini hangi bayi söyledi.

mugla ermas otomatıv yetısmeyecegını soyledı.ancak bence aracı benım alacagım fıyattan daha ıyı bır fıyata baskasına sattıkları ıcın vazgectıler.sonucta ben kasımın son haftası bu anlasmayı yapmıstım ve bana aracın 15 aralıkta gelecegı soylendı.sımdı soylenen ıse sızın aracınız ıkıncı partıde gelecektı yanı 15 aralıktan sonrakı partıde.bu sebeple yetısmeyecegı soylendı.veballerı boynuna eger oyleyse.kaporamıda anında ıade ettıler.bende ızmır kavuklar opel-chevrolet bayıne gıttım.arkadasıma da ordan manuel 1.3 cals 3 almıstık 35300e.karter koruma hedıye ettıler.bende manule ıstıyordum ama manuel ellerınde kalmamıs.15 aralıkta gelecek araclar ıcınde de 3 arac kalmıstı 1.3 hepsıde easytronıc.sağolsun alaaddın bey var cok babacan bır ınsan.suan yok satmamaıza ragmen sana ındırımayarlıcam dedı.37750 ye karter kormayla beraber aracı bana verdı.teknık grıden de son anda vazgectım renk olarak.sımsek grı aldım.gece hos gorunuyor baya.kırı de cok bellı etmez teknık grıye gore

Abi Ben Şimdi Anlamadım Chevroletmi Aldın Opel mi Aldın OPel Aldıysan Astramı Aldın :D

opel aldım yahu.bayının adı o dıye oyle yazdım.ne ısım chevroletle benım :)

:D Hayırlı Olsun Abi Ne Diyelim

Geri