Ynt: aracın yağmurlu havalarda su alması
korkacak bir şey yok içiniz ferah olsun her araçta olan şeyler değil..
korkacak bir şey yok içiniz ferah olsun her araçta olan şeyler değil..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
;Davukatakın link' Alıntı:akşam vakti aşağı indim stepneyi biel çıkardım yerinden, sitenin kapıcısı bile abi noluyor bir sorun mu var dedi neyse ki bu sorun şimdilik bende yok ( şimdilik diyorum şeytan azapta gerek ne de olsa aracımız astra j )
avukatakın link' Alıntı:akşam vakti aşağı indim stepneyi biel çıkardım yerinden, sitenin kapıcısı bile abi noluyor bir sorun mu var dedi neyse ki bu sorun şimdilik bende yok ( şimdilik diyorum şeytan azapta gerek ne de olsa aracımız astra j )
Hocam maillle falan uğraşma direk opel türkiyeyi arayın. değişim talep edin ama zaten servise tekrar gitsenizde değişim yapar. Artık bu konularda uzman oldummujdatozkan link' Alıntı:Arkadaşlar merhabalar benimde aracım su alıyor ön sağ yolcu tarafında su birikiyor bu problem ile ilgili araştırma yaparken forumu gördüm üye oldum .
aracı servise götürdüm macun çatlağı var izolasyon yapıcaz dediler 1 gün serviste kaldı ertesigün hallettik sorun yok dediler bu gün hava berbat (08/03/2011) pas pas yine ıslak konuyla ilgili GM ye mail attım bakalım sonuç ne olacak burdan yazarım artık .
Herkeze iyi forumlar