Aracına bor power uygulayanlar

ben kendi adıma konuşuyorum.deneyen başka arkadaşlar vardır mutlaka onları da duymak gerekli.belki bende bir problem vardır.?

bencede , en yakın zamanda dynoya çıkarıcam corsayı en az abartmıyorum 3 ila 5hp kazandı araç ayrıca torkta 115ten en az 130u aştı
bende haftaya yağımı değiştireceğim ve dyno ile önce ve sonrasını ölçmeyi planlıyorum, autoclub turkey üye araçları da ölçüm yaptırmıştı ve 3 -5 hp eski araçlarda artış olduğunu biliyorum..ama 15nm tork imkansız..

ben kendi adıma konuşuyorum.deneyen başka arkadaşlar vardır mutlaka onları da duymak gerekli.belki bende bir problem vardır.?

ben deneyen biri olarak söylüyorum motorsilki araca koyduk rolantide 10 dk. çalıştı ve sonra 100 km.lik bi yola gittim aracı durdurmadan ilk kilometrelerde bile farkı bariz hissettim.

sizin aracınıza motorsilki koyduktan sonra belli bi süre durdurmadan çalıştırdınız mı rolantide veya yol yaptınız mı acaba, öncesinde yağı değiştirmişmiydiniz bir de gerçekten motorsilk mi o ne biliyim sahtesi olmasın motortilt falan yazmıyo dimi kutuda :rolleyes: şaka bi tarafa var bi problem cidden..

siz bu katkıyı koymadan önce bi ölçtürün ozaman nt alında birde katkıdan sonra ölçün çok merak ettim.bende yaptırıcam sizin sonuçları görmek istiyorum reel olarak faydası varmı diye.

ben nette bor power ile ilgili olarak videolar izledim. Orada bi Vectra C ye uygulama yapılıyor, sanırım 4 yaşında falan araç. 65000 km de. Borpower dan önce ve sonrasında araçta 1 hp lik güç farkı oluyor. Ama maksimum torka eskiye göre daha erken ulaşıyor araç. O da yaklaşık 200 devir falan sanırım. Yani daha erken vites değiştirme imkanı sağlıyor bor power.
Sonra aynı testi eski kasa Bmw ile yaptılar ama sonuçları yorum yapacak kadar net göremedim.
Şahsi fikrim, bu yağ katkısı işe yarıyor. kendi servis minibüsüme bayram arkası bakımında koyacağım. Bakalım 2 tonluk 2.5 dizel minibüste fark yaratacak mı??

Geri