Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Malatya izmir 1200km ortalama hız 100 km/s bir depo ( 53lt ) mazot ile geliyordum hesaplarsak 100 km 4.4 lt.

Dunku degerim depoyu tamamen bosken (lpg den benzine gecmisti depo bombostu) 63 TL ye fulledim ve 300 km sehirici 56 km sehirdisi klima tusu hep basili halde kullandim depoyu bitiremeden 356. Km de ucuz lpg gordugumden yakit almak zorunda kaldim , eger yakit almasaydim ne kadar giderdi hic bilmiyorum ama bu haliyle bile cok sahaneeee deger ben bir kez daha arabama asik oldum. :) okudugunuz icin tedekkurler .

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dunku degerim depoyu tamamen bosken (lpg den benzine gecmisti depo bombostu) 63 TL ye fulledim ve 300 km sehirici 56 km sehirdisi klima tusu hep basili halde kullandim depoyu bitiremeden 356. Km de ucuz lpg gordugumden yakit almak zorunda kaldim , eger yakit almasaydim ne kadar giderdi hic bilmiyorum ama bu haliyle bile cok sahaneeee deger ben bir kez daha arabama asik oldum. :) okudugunuz icin tedekkurler .

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olcay güzel değerler bende bu ara 780 km yol yaptım. Aldığım yakıtlar ise 55 TL bir aldım sonra 41 TL bir aldım en son olarak da 45 TL aldım. Toplam da 141 TL yakıt aldım. Km de 18 Kuruş kadar eder. Hadi 20 kuruş etsin sorun değil. Bir ara benzinle bindim vay anam vay resmen içiyor :D

Mahmut Bey ne yaptınız dönerken arabayı kargoya mı verdiniz :)
8 tl den sonra ne kadar gittiniz merak ettim doğrusu?

Vallahi bende anlamadım düz yolda devir 2500'de 4.1 lt falan yakıyor ama şehir içi hiç acımıyor vicdansız bizim buranın yolları zaten berbat 1.-2. vitesle gidiyorum :(

Vallahi bende anlamadım düz yolda devir 2500'de 4.1 lt falan yakıyor ama şehir içi hiç acımıyor vicdansız bizim buranın yolları zaten berbat 1.-2. vitesle gidiyorum :(

yol bilgisayarına bakıyorum
dediğiniz gibi devir 5 viteste 2000-2500 yakıt tüketimi 4-5 lt
aracı 4 vitese alıyorsunuz kabus başlıyor.
çoğu zaman ben 4 ü atlıyorum 3 ten direk 5'e :)

450 lira lpg ile 2280 km uzun yol. Klima sürekli acık ve araç yüklü halde. 2005 model peugeot 307 1,6 lt otomatik vites.

Son hesaplama: 190 TL yakıt ile 1230 km şehir içi. Yaklaşık 15 kuruş/km. Astra 2011 Easytronic 1.3 CDTi ile...

Geri