Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1-1,5lt/100km yakıyor herhalde şehir dışında.

Arkadaşlar şehir içi diye kullandıkları çevre yollarını sayıyorlar anlaşılan. O kadar düşük göstermelerine rağmen fabrika verileri bile bu değerler yanında gerçekçi kalıyor. :)

Astra G 2000 Model CD Sedan OV Lovato sıralı lpgli
12,3 lt/100 km yakıyor. bence cok fazla ama normal diyenlerde var.

1-1,5lt/100km yakıyor herhalde şehir dışında.

Arkadaşlar şehir içi diye kullandıkları çevre yollarını sayıyorlar anlaşılan. O kadar düşük göstermelerine rağmen fabrika verileri bile bu değerler yanında gerçekçi kalıyor. :)
Aynı araçtan bendede var şehir içinde 6 litre altı ancak karma çevre yolu ile olur. Gerçek şehir içi trafiğinde 6.5-7 litre çok rahat yakar

Antalya'dan Anamur'a 265 km yolu bilen bilir türkiyenin en sorunlu yollarindan dağ viraj ve dar yollar. Km de 27 kuruş yakti. Kilima kapalı

Benimkide şehir içinde o civarlarda, şehir dışında 9-10 lt gibi. Otomatikler için normal değerler bunlar.

bende aynı aracın hb i vardı otomatik vites bide lpgside atiker di buna ragmen daha az yakardı sehir içi 10.5-11 lt yi gecmezdi. ama bu araba 11 in altına hiç düşmedi daha sedan oldugu için agırlıktan dolayımı diye düşünüyorum ama o kadarda etkilememesi lazım. kac kez ayar yaptırdım değişen bişey yok. baktım ayara gazdan daha fazla para veriyorum ne yakıyosa ne gidiyosa o işte uğraşma bin dedim kendi kendime :)

3lt/100km tüketiminiz olsa 11,75 krş yapıyor. Yani siz 2.5-3 lt/100km gibi bir degere sahipsiniz. Maaşaallah, sakın o arabayı satmayın, firma bu değerleri duyarsa aracı geri almak isteyebilir. :kop:

Geri