İsa bey öncelikle aracınızın ne kadar yaktığının bize fayda ve zararı yok. Amaç biraz muhabbet birazda bilgilendirme. Aynı araçla bir kaç sene önce eskişehir bursa git gel yaptım. Çevre yolundan ikea ya gittim ve döndüm. Yüzde yüz ekonomi sürüşü yaptım merak ettim çok dikkatli kullandığımda ne yakacak diye. Araçta iki yetişkin bir çocuk vardı ekstra ağırlık yok. Veriler yol bilgisayarının verileri depo fulleme imkanım yoktu. İkeaya vardığımda 3.4 litre ortalama vardı. Eskişehire döndüğümde toplamda 3.8 litre ortalama olmuştu. Forumda biyerlerde resimlerini paylaşmıştım muhtemelen bu konu içinde biyerlerde duruyordur. Ortalama hızım 87 km idi. Bugünkü fiyattan yani sizin fiyata göre 149 kuruş ediyor.
Şimdi sizin bahsettiğiniz 10-11 kuruş değerlerde kesinlikle bir hata var. Evet araç kesinlikle az yakıyor kullanıma göre. Ama belirttiğiniz değerler bence gidiş dönüş bir güzergahta imkansız gibi
Şimdi sizin bahsettiğiniz 10-11 kuruş değerlerde kesinlikle bir hata var. Evet araç kesinlikle az yakıyor kullanıma göre. Ama belirttiğiniz değerler bence gidiş dönüş bir güzergahta imkansız gibi