Aracınızda sunroof un önemi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ysn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aracınızda Açılır tavan (sunroof)ın önemi?

• Kullanılan toplam oy
    367
yakında kestircem gibi görünüyor.Mükemmel birşey =)
bu işi artık profesyonel yapan yerler varmış.

ya konuyu hortlatmak istemezdim ama 2009 astra aracima sunroof taktirmak istiyorum ama orjinal olsun istiyorum. ya da orjinali gibi olsun istiyorum :) nerde ne sekilde yaptirabilirim bilginiz var mi acaba?

sonroof gerçekten harika birşey bundan sonrada alacağım her araçtada arayacağım ilk özellik olacak.

Diğer arabada var ama bugüne kadar kullandığımda hiç açıpta öyle kullanmadım arabayı camlar işimi görüyor.:D

Sunroof benim için olmazsa olmazdır şuana kadar kullandığım bütün araçlarımda vardı ve bundan sonrada kesinlikle olucaktır

Sunroof güzel bir özellik. Sunroofsuz araç kullanırken eksikliği hissedilmiyor. Fakat sunrooflu araç kullanıp sonra da sunroofsuz araca binince insan fazlasıyla eksikliğini hissediyor. O yüzden bundan sonraki araçlarımda da sunroof olmasını isterim.

4 yıl vectra b sunroof lu arac kullandım şimdiki arabamda yok ve hiç ama hic o meredi aramıyorum

yazın öğle vakti sunroofunu acıp gezen varmı ? çok merak ediyorum ,kafanda güneşi hissediyorsun illaki şapka lazım oluyor,yoksa başına güneş gecer. mecburen arkayı kaldırıp sadece hava tahliyesi olarak kullanıyordum oda maşşalah yolda ses yapıyordu
ve rahatsız ediyordu.
sunroof bakımda istiyor öyle benim aracda var orda duruyor diyemessin.
kesinlikle tahliye kanallarını temiz tutmak gerekir. yoksa toz ve camur kanalları tıkarsa vay halinize . fitilleri eskidimi derhal deyişmesi lazım. sunroof kapalı olsada yüksek hızlarda yinede ses alır . buna eminim.
her artının bi eksisi vardır.

Eski iki arabamda vardi.
Arabayi Siparis olarak alsaydim ilk ekleyecegim aks. olurdu..
Simdide problem olmayacagini bilsem kestirecegim....

Eski iki arabamda vardi.
Arabayi Siparis olarak alsaydim ilk ekleyecegim aks. olurdu..
Simdide problem olmayacagini bilsem kestirecegim....

keske sunroof lusunu bekleseydın erden abi =)

bende yenı arabamda en cok sunroof istiyorum..ve 2. elde cok az corsa weya astra sunrooflu

Kesinlikle olmalı değil, alacağım araçta opsiyon olarak varsa mutlaka almaya çalışırım ama yok diyede kalkıp tavanı kestirmem. Ama arabayı alırken olmasına dikkat eder imkanlarım dahilinde kesinlikle alırım...

Geri