Aracınızda sunroof un önemi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ysn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aracınızda Açılır tavan (sunroof)ın önemi?

• Kullanılan toplam oy
    367
Sunroof güzel bir özellik. Sunroofsuz araç kullanırken eksikliği hissedilmiyor. Fakat sunrooflu araç kullanıp sonra da sunroofsuz araca binince insan fazlasıyla eksikliğini hissediyor. O yüzden bundan sonraki araçlarımda da sunroof olmasını isterim.

ah ah nasıl arıyorum bu meretııı :)

keske sunroof lusunu bekleseydın erden abi =)

bende yenı arabamda en cok sunroof istiyorum..ve 2. elde cok az corsa weya astra sunrooflu

Burada siparis suresi 6 aydi :cry:
O kadar sabirli bir insan degilim.
Yoksa beyaz ve Sunroof lu olacakdi...:cool: Cok guzel olacakti..

klimadan önemli benim için =) sonradan yaptırmam orjinalde varsa olur yoksa sağlık olsun ama araba alırken seçeceğim ilk opsiyondur...

önemi yok derdi çok.

ama güzel yanalrıda var ksın havasız kaldı camı aşcanız boynunuz tutlcak sunroof u azcık arala tmam. sigara içiliyo dumanmı var aç azcık hemen duman çıakr.

maçmı var kutlalmamı yapcaz herkes arar arabyı kap gel diye.

kızlar aracınıza binince makyaj aynasını açarken çaktırmadan tavana bkarlar sunroof varmı yokmu diye

vectra b de sunroof var, alırken olup olmaması umrumda değildi, ama gerçekten güzel bi özellikmiş, yıldızları izle, yağmuru izle, camı açsan hava çarpıyo, tavanı az açsan içeri havasız kalmış olmuyo gibi artıları var, olmasa olurmuyudu olurdu ama olmasını tavsiye ederim.

bence güzel bişey arabaya ayri bi güzellik katiyor normal havalarda kilima açma gereğin olmuyor cam açincada rahatsiz oluyosan bence vazgeçilmez bişey...

I kasayı aldığımda... ama sunroof mu yoksa panoramik ön cam mı???... :) o konu var zaten burda hiç gaza getirmeyeyim sizleri :):) hehee:)

sunroof seçeneyi yok diye az daha gtc den vaz gecicektim :-)) benim için o kadar önemli.

Sunroof mükemmel bir buluş *lol*. Neymiş ya bu alet sunroofsun yapamam falan demişsiniz :D

yazın ustunu acıyorum kısında sıgara ıcerken dumanı cekıyo ahaha:D

img0144m.jpg

__34 EU 8808__

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=41637

Geri