Aracınızda sunroof un önemi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ysn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aracınızda Açılır tavan (sunroof)ın önemi?

• Kullanılan toplam oy
    367
bende yok ama astralara cok yakıştıgına eminim. hatta karsımdan gecen astralara bakarım tipleri nasıl diye :) sunroof lular cok karizma duruyor :))

Olması karizma açısından iyi ama olmasada bir şey farketmez. Ben sorun çıkarmasından korkuyorum orijinal bile olsa. İşte titreme, rüzgar sesi falan gibi.

gerçekten çok rahat. bencede olmalı. camları açmaktan iyidir. güneş tepedeyken tavsiye edilmez:)

ben özellikle sunroof olsun istemedim. aldığım araba da vardı tesadüf oldu. çok fazla kullandığım söylenemez. güneşin yakıcı olduğu durumlarda mecburen kapalı kalmakta. aracım corsa sunroof nedeniyle tavan biraz daha basık sanki. bana zararı bu, faydasına gelince geceleri güzel oluyor saHİLDE arabanın içinde otururken koltukları yatırıp gökyüzüne bakmak.

Arabanın Görselliğini Çok Değiştiriyor
Bi Kutlama Olduğunda Çık Sunrooftan Salla Bayrağını :D
Gece Olduğu Zaman Yıldızları İzle
Bunun Gibi Bissürü Şey Kısaca Sunroof Olmadan Olmaz İlk Defa Sunrooflu Aracımız Oldu Oda Corsa C Bundan Sonraki Alcağımız Araçta Sunroof Olmazsa Binmem :p :D

önemi yok derdi çok.

ama güzel yanalrıda var ksın havasız kaldı camı aşcanız boynunuz tutlcak sunroof u azcık arala tmam. sigara içiliyo dumanmı var aç azcık hemen duman çıakr.

maçmı var kutlalmamı yapcaz herkes arar arabyı kap gel diye.

kızlar aracınıza binince makyaj aynasını açarken çaktırmadan tavana bkarlar sunroof varmı yokmu diye

Budur işte :D Bizde de malasef yok :( istedik ama 4 ay süre verdiler

Bende tesadüf aldım panaromik astra yı.Hanımın otomatik fiestasını pert ettiğimde 1 hafta içinde işi icabı araba almamız gerekti.Sahibinden com aracılığıyla istanbulda düşük km de astra buldum özellikle aramıyordum.Cosmo arıyordum aslında ama şimdi düşünüyorum cosmodaki 10 hava yastığından bi-xenonlardan daha havalı.Allah ihtiyaç göstermesin hava yastığı ve xenon konforu etkileyen şeyler değil ama sunroof yaşam sitili gibi.Eşim sunroof perdesi kapalı olduğunda öff ruhum daraldı aç şunu diyor arka koltuktan.Bende diyorumki kızım babanın evinde sunrooflu arabaylamı geziyordun.(Not:Benden çok kazanıyor):D:D

Uzun yolda cam açmayı sevmiyorum o yüzden sunroof iyi oluyor aracın havalandırmasında.Her ne kadar araçların hava kanalları araca temiz hava sağlıyor denilsede camlar kapalıyken sunroof ten gelen temiz hava daha iyi oluyor.

Görüntü ve kullanım açısından güzel ama kaza riski göz önüne alındığında olmazsa olmaz bir gereç değil...Takla atan sunrof'lu araçlarda ölüm yüzdesi daha fazla...

"Hafta içi açılır tavanlı olan şirket aracınıda kullanıyorum,ayrıca açılır tavanı olmayan kendi aracım kontesidekullanıyorum.Açıkçası olsada olur olmasada olur diyenlerdenim...Belki tamamen cam konseptli tavanlar için gökyüzü izlemek yağmur izlemek rüyası içindeki kişiler için evet keyifli gelebilir ama araba arabadır, Telefon telefon..Manzarayıda çimlere yatıp izlemeli diye düşünürüm;):D Saç dağıtma kısmına yazacak bişe bile bulamadım..Arkadaşlaarr lütfen ya kızlar saç dağıtır falan filan yapmayalımm nerde yaşıyoruz:D:D:D:D"

Geri