Tigra'nın ağırlığı ne kadar?1100 kg olmasa gerek bu motor opelin diğer üyelerinde de kullanıldı..Benimle beraber 1500 kg olan ve aynı 1.6 motora sahip vectra c ile aynı motora sahip ama ~ort 400 kg daha hafif bir tigrayı draga kaldırsan benim açımdan sorun hüsran olur kesinlikle ben de aracı daha da hafiflet diyeceğim ama araç zaten hafiftir..Stepneyi çıkar şehir için kullanımlarda..Uğur'un dediği gibi aracı yere biraz daha yakınlaştır ki aerodinamiği iyileşsin ya da body kit uygulaması yap..Filtre,egzantrik değiştir; daha hafif vites volanı ve fren balataları kullan.. Çok rahat fark hissedilir bence..Üstelik bunlar sana çok paraya mal olmaz..
Benim anlatmak istediğim modifiye etmek değildi stock halinden beklenilen performanstı şuan ufak masraflarla büyük beklentiler içindeyim mesela aklımda ilk önce bobin+ bosch super 4 var daha sonra yay almak problem olduğu için coilevır almayı düşünüyüroum yani yay+amortisör seti sonra bmc cda carbon airbox kutu içi filtre var ve finalde chip tuning var şuan için bunları planlıyorum bunlar tamamlandıktan sonra hala performans yetmezse diğerlerine bakıcaz