aracınızı kullanırken en çok zorunuza giden şey

1.si "decoder"in deyimiyle sinyal kullanmayan öküzler
2. yerli yersiz ani fren yapanlar
3. ışıklarda yeşil yanar yanmaz kornaya asılanlar
4. aracın stop etmesi
5. aracın bi tarafının vurulması yada taşa falan sürtmek..
6. yağışlı havada kamyon sollarken yada sollanırken kamyondan sıçrayan çamurun bütün aracımı kaplaması
7. aracın herhangi bir yerinden mekanik bi sorun nedeniyle ses gelmesi
8. arıza ışıklarının yanması :D
9. balatalarının bitmiş olması sebebiyle çıkacak ses :D
10. ilerlemeyen trafik
11. 2 şeridi 3 şeride çıkartmaya çalışan danalar

Sanırım şimdilik bukadar..bi gün olsun huzurlu araç kullanmak isterim :)
12. eklemek istiyorum emanetci arkadaşlar ya birkez olabilir ama hergünde istenmezki zaten ne gelirse emanetin başına geliyor allah korusun büyük bir kaza yapması 2 kez üzülecen ee ufak bir kazaysa sen yaptır ben ne masraf olduysa öderim deyip kimi öder ama arabamın orijinalliği gittikten sonra o ödesen ne olur ödemese ne olur

kaza sonrası farı hasar görüp değişen (özellikle sanayi ustalarında tamir gören araçlar için konuşuyorum) araçların ayarsız far (farları)

en lazım olduğunda kornayı denk getirememem. astraların en sevmediğim özelliği :D

saatlerce uğraşılıp pırıl pırıl temizlenmiş arabayla yaz günü güzel güzel giderken çim sulama nedeniyle refüjden yola akan suların arabayı berbat etmesi

1) Arabanın stop etmesi.
2) Dikkatsiz, arkaya sağa sola bakmadan şerit değiştiren kadın şöförler.
3) Önümde kağnı hızında araba süren kadın şöförler.
4) Arabanın hantal kalkışı.
5) Belediye'nin yol ortasında hayvan gibi çukuru açık bırakması.
6) Her tarafta radar olabilir endişesi.
7) Aracın radyosunun parazit yapması. (Olmadığı zaman yok ki :))

bende arka sisleri mi yakarım :D çok güzel duruyor araç bence.

arka sis lambasının sadece tek tarafta olduğunu biliyormusunuz? bunun ne güzelliği olabilirki? emin olun arkanızdan gelenler arabanın güzelliğini değil başka birşeyi konuşuyorlar...
hemde karşıdan gelenin uzunları yakmasıyla önde gidenin arka sisini yakması aynı şey bence. ikisi de kör ediyor.

arka sis lambasının sadece tek tarafta olduğunu biliyormusunuz? bunun ne güzelliği olabilirki? emin olun arkanızdan gelenler arabanın güzelliğini değil başka birşeyi konuşuyorlar...
hemde karşıdan gelenin uzunları yakmasıyla önde gidenin arka sisini yakması aynı şey bence. ikisi de kör ediyor.

benim sislerin ikisi de yanıyor. onda bi sıkıntı yok. bir de çok tehlikeli yollarda ya da aşırı yağmurlu havalarda yoğun trafikte farkedilmek için yakarım.

Geri