aracınızı kullanırken en çok zorunuza giden şey

1) Bozuk yollar
2) Kazılmış yollar
3) Delik deşik yollar
4) i. melih tarafından yama yapılmış ama becerilememiş yollar

üff ne hortlamış ama konu :P(bende o zamanları forumda yoktum)

1.Arabayı ekonomik bir şekilde kullanırken yanımda babamda varsa birisinin beni geçmesi
2.Ben yeşilde geçerken yandan gelen sürücünün kırmızıda geçmesi beni deli eder.
3.Ben arabayı yıkadıktan sonra arabayı babam kullanırsa ve araba kirlenirse.(malum ehliyet yok :D)
4.arabama kötü bir söz söyleyene.
5.Işıklardan kalkışlkarda yanımda yarışacak kimsenin olmaması :D
6.Arabadan bir ses gelir sanayiye gideriz ve o ses orda çıkmaz.(çok yaşadım)
7.Kastamonudaki daha güzel A kasaları görürsem.
8.Şehir içinde hep soldan gidenlere ve sellektör yaptığında yol vermemesi.
9.bu böle uzar gider.

Not:Sizden tek ricam sizin arabanızın yarısı bile değerinde olmayan arabaları KÖTÜ OLARAK DEĞERLENDİRMEYİNİZ...(Size hava yapıyorsada o bir cahildir dikkate bile almayınız)

Son düzenleme:
1) Bozuk yollar
2) Kazılmış yollar
3) Delik deşik yollar
4) i. melih tarafından yama yapılmış ama becerilememiş yollar

arkadaşım bence senin arabada da benimki gibi alt düzen sıkıntısı var. ben de çok korkar oldum çukurlardan. o çıkan sesler içimin yağını eritiyor. bişey olmasa bile olmuş gibi hissettiriyor :D

Araç içinde arka koltuklardan gelen tıkırdama

Araç dışında tek gidişli yolda kendini zaki sanan sağımdan giripte sağda kalan insancıklar :)

benim sislerin ikisi de yanıyor. onda bi sıkıntı yok. bir de çok tehlikeli yollarda ya da aşırı yağmurlu havalarda yoğun trafikte farkedilmek için yakarım.

Evet bende yakarım.Çünkü farların 2 side yanıyor ve görenlerin %95 i çok güzel durduğunu söylüyor(ama transparan film var stoplarda)

yolda kaptırmış giderken mamalağın birinin aynasına bakmadan sollamaya gecmesi ve benim ani fren yapıp 7 sülalesine kaymam kadar sinir bozucu bi durum yok..

özellikle dik yokusta bunu yapanlara 7 kat daha çok sövüyorum.. korna yaktım bi keresinde sinirimden!!

arabadan gelen tıkırtılar
yakıta gelen zamlar
korna düğmesinin delinmesi
bol çukurlu yollar
sağına soluna bakmadan yola dalanlar
gündüz de farlarını yakmayanlar
arkadaki adamın arabanın tozunu alırmış gibi tampona yapışmasına

saygısız ve sabırsız sürücülere çok kızıyorum.
ben fazla hızlı gitmeyi sevmeyen biriyim özelliklede sokak aralarında.

ben bu bilinç ile yolda giderken arkamdan korna ve sellektör yapıyorlar, acelen varsa git kardeşim sanane elalemin hızından.

acele giden ecele gider boşa denmemiş.

Geri