Astra Classic III aracımda Landirenzo Evo kit ile 90 TL LPG'ye 450 km yol yaptım. Ortalama 21 kr karma tüketim (çoğu şehir içi)
lpg lt'si kaç ? benzindeki ortalama tüketiminiz kaç ?
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Astra Classic III aracımda Landirenzo Evo kit ile 90 TL LPG'ye 450 km yol yaptım. Ortalama 21 kr karma tüketim (çoğu şehir içi)
.......
1- Benzinli ve dizel kullananlarda biliyosunuz yakıt ikmal ışığı var araçlarımızda. Bu yakıt ikmal ışığı yandığında gidip yakıt alıyoruz, diyelimki 50 TL.
2- Km sayacını sıfırlıyoruz
3- Yakıt ikmal ışığı tekrar yandığında sayaca bakıyoruz
4- Diyelimki sayaçta 205 km yazıyor. Aldığımız yakıt miktarını bu km'ye bölüyoruz. 50/205=0,24... Aracınız km başına 24 kuruş tüketmiştir...
.......
LPG 27 kuruş civarı yakıyor aracım 1.6 z16xep twinport motor astra hatcback.shellden alıyorum sürekli sizce bu değer yüksek mi?kaba hesapla tank 62 liraya doluyor 250-260 arası yol yapıyor.atiker sıralı sistem.
iPad'dan gönderildi .
Kardeşim yeme bizi ya [emoji38] [emoji38] [emoji38]Astra Classic III aracımda Landirenzo Evo kit ile 90 TL LPG'ye 450 km yol yaptım. Ortalama 21 kr karma tüketim (çoğu şehir içi)
Şehirler arası verdiği değerlerle ulaşıyorum 2.0 araçla. Yakıtın ne kadardan alıyor bunuda sormak lazımKardeşim yeme bizi ya [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Kardeşim yeme bizi ya [emoji38] [emoji38] [emoji38]