lpg takılalı 1 ay kadar oldu buraya mesaj yazdıktan sonra tekrar fullledim 100 km bu sefer 11.5 L lpg aldı bana hala çok geldi benzin ile 100 km 9 L benzin tüketiyordu yardımcı olursanız sevinirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lpg takılalı 1 ay kadar oldu buraya mesaj yazdıktan sonra tekrar fullledim 100 km bu sefer 11.5 L lpg aldı bana hala çok geldi benzin ile 100 km 9 L benzin tüketiyordu yardımcı olursanız sevinirim
benzinde 100km 9lt tüketiyorsanız.
lpg 11,5 lt bence gayet makul.
3.72 x 9 = 33.48
2.12x11,5 = 24,38
100km de 9.1TL kardasınız. %30 kar ediyor. Zaten LPG en fazla %40Tasarruf diyor. Benzin tüketiminizden anladığım kadarı ile aracınızı ağresif kullanıyorsunuz ve gayet normal...
arkadaşlar merak ettiğim birşey bazı lpg kitlerinde yağlama olsun mantığı ile benzin ile çalışıyor motor ısındıktan sonra lpgye geçiyor sizin araçlarınızda da böyle bir sistem var mı?? varsa bunlarıda hesaba katıyor musunuz????
arkadaşlar merak ettiğim birşey bazı lpg kitlerinde yağlama olsun mantığı ile benzin ile çalışıyor motor ısındıktan sonra lpgye geçiyor sizin araçlarınızda da böyle bir sistem var mı?? varsa bunlarıda hesaba katıyor musunuz????
Kışın garajdan cıkmadan önce 20 sn Rolantide bekletiyorum. Garajdan çıkarken LPG ye geçiyor. Rolentide yakacağıda çok önemsenmeyecek bir miktar olarak var sayıyorum. Yazın zaten beklemden garajdan çıkarken direkt geçiyor.
garajın en güzel özelliklerinden biri sizin araba soğukta kalmıyor... bizimki ayazda sokakda rüzgarı yiyince baya uzun sürüyor lpgye geçmesi