Aracınızın Tüketim Değerlerini Paylaşın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozgurruh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar günlerce forumu okudum ve gittim atiker sıralı lpg taktırdım ve mevlana haftası istanbuldan konyaya gittim. Aracım 2000 model Astra 1.4 HB. Boş depoyu b.evlerden fulleyip konyaya gittim geldim ve 1600 km yol yaptık ve 300tl gaz aldık. Araç 4 kişi ve bagaj dolu 90-110 sabit hızla gidildi diyebilirim. Lpg litre fiyat farkı çok (İst;2.20,Ankara Giriş Tem;2,47 Konya;2.41 Ankara Gölbaşı;2.18, İzmit Tem:2,38) ama yinede km 0,18-0,19 kuruş yaktı. Bence süper lpg ilk taksiti kendisi ödedi. Şimdi şehir içi test ediyorum bakalım...

lpg velinimettir. %40 a yakın tasarruf sağlar.yani benzinle 100 liraya gideceğiniz yere lpg ile 60 liraya gidersiniz.

26,5 lt lpg sehir ici 190 km sehir disi 290 km astra g 1.6 otomatik vites.

ve şimdi yoldan geldim. yaklaşık 36 lt gaz ile tamamı uzun yol sayılır 502km ;)

araçta 4 kişi vardı. aksaray-kayseri(merkez)-kayseri(yahyalı)-kayseri(merkez)-nevşehir-aksaray güzergahımdı. şehir içlerine girdiğim oldu özellikle kayseride.

gayet usturuplu gittim. yol bil. ort. hız: 59km/s çıktı. genellikle 80km/s ile gitmeye özen gösterdim.

seviyorum ben bu arabayı yaaa... ;)

28 lt gaz karışık 320 km.

arkadaşlar bu değerlerin doğru olduğundan eminmisiniz ben yakınından değil uzağından bile geçemem ben en fazla 20tl ile 95 km civarı gidiyorum

arkadaşlar bu değerlerin doğru olduğundan eminmisiniz ben yakınından değil uzağından bile geçemem ben en fazla 20tl ile 95 km civarı gidiyorum

tmm zaten normal deger sizinkide mıllet 300 tlye gitmis 1600 km yol hesaplayın sizde aynı degerler ortaya cıkıcaktır :)

Araç : 2008 Corsa 1.4i Twinport Sport
Tüketim Değerleri
Şehir İçi : 12-13 LT / 100 Km (Ankara)
Şehir Dışı : 8-10 LT / 100 Km
İstasyon : Opet (2,60 TL)

Geri