arka küllük yerinden cıkarılabiliyormu..

Ynt: arka küllük yerinden cıkarılabiliyormu..

astraowner link' Alıntı:
bu arada orda öyle birşey olduğunu bilmiyordum 1 yıldır araç bende olmasına rağmen  :)
thnxx

Bende o gözü biliyordum ama içinde böyle bir simge olduğunu bilmiyordum.  :)

iyiymiş bende hiç farketmemiştim. Acaba başka nerelerde ne var biraz kurcalama lazım  005hihih

Arkadaslar arkada böyle bir göz olduğunu bugün sayenizde öğrendim ve aksam arabaya ilk binisimde arkaya geçip baktım. Bir de ne göreyim icinde sigara külleri var. Arabayı 31 Aralık'ta teslim aldım ve icinde hiç sigara içilmedi. Aldığım bayiide boya ve koltuk koruma yaptırmıştım. Acaba koltuk koruma yaparken bir yandan sigara mı icti usta? Siz olsanız ne yaparsınız?  madd  battle_Teroriste

gradient link' Alıntı:
Arkadaslar arkada böyle bir göz olduğunu bugün sayenizde öğrendim ve aksam arabaya ilk binisimde arkaya geçip baktım. Bir de ne göreyim icinde sigara külleri var. Arabayı 31 Aralık'ta teslim aldım ve icinde hiç sigara içilmedi. Aldığım bayiide boya ve koltuk koruma yaptırmıştım. Acaba koltuk koruma yaparken bir yandan sigara mı icti usta? Siz olsanız ne yaparsınız?  madd  battle_Teroriste

ևok garip bir olay gerçekten  ???

Sizden başkası kullanmıyorsa arabayı ve hiç sigara içilmediğine eminseniz, büyük ihtimalle dediğiniz şekilde olmuştur.

Pek yapılabilecek bir şey yok gibi, bu olayın peşine düşseniz bile zaman kaybından öteye gitmez bence.

Sinek küçüktür ama mide bulandırır derler ya... Ben 31 Aralık'ta Temmuz son haftası üretilmiş 2011 model sıfır olarak aldım. Hatta 2012 sport yerine cosmo olsun beyaz olsun diye bunu sectim ama...Kullanılmış ve km'si sifirlanmis olamaz di mi? Ne bileyim aklıma kötü seyler geliyor.  032questn >:(

gradient link' Alıntı:
Sinek küçüktür ama mide bulandırır derler ya... Ben 31 Aralık'ta Temmuz son haftası üretilmiş 2011 model sıfır olarak aldım. Hatta 2012 sport yerine cosmo olsun beyaz olsun diye bunu sectim ama...Kullanılmış ve km'si sifirlanmis olamaz di mi? Ne bileyim aklıma kötü seyler geliyor.  032questn >:(

O kadar kötü bir durum olacağını sanmam.

Kullanılmış aracın kilometresini sıfırlayıp size satmış olamazlar.

Sizinde düşündüğünüz gibi, en kötü ihtimalle işgüzar bir usta belki içinde sigara içmiştir.

cem link' Alıntı:
haklısınız valla ben dışardaydm siz bunu yazdıgınızda telefondan baktım şok oldum resmen ama km 0 lıcaklarını sanmam ben ustanın biri atmıştır peki bugune kadar bir koku yapmadımı o?
Yok zaten izmarit yoktu. Sadece beyaz kül vardı. O da çok az miktarda; 3-4 fırtlık yani. Usta ya da arabayı showroomda ağzında sigara ile birisi incelerken diye kendimi teselli ediyorum. Arabanın o sıfır kokusu vardı ve hala var zaten.

Kullugun ustundede cakmaklik var onu gordunuzmu

Geri