Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nasıl diye sormayın lütfen, çünkü hatırlamıyorum ancak o küllük gibi olan ama küllük olmayan çekmece yerinden çıkarılabiliyor, temizlenebiliyor ve yerine takılabiliyor.
Yahu bu forum sayesinde yeni şeyler öğreniyorum, seviyorum burayı. Ben o kısımda birşey olduğunu düşünüyordum ama arabanın arkasına sığamadığım ve hiç orda oturmadığım için ne var orda diye bakamamıştım, iyi oldu.
sigara içen birisi değilim ve aracımdada kesinlikle içtirtmem.eski aracımda servisten aracı aldıktan sonra araca bindikçe izmarit kokusu geliyordu ve uzunca bir süre çözememiştim.yaz dı ve sıcakta koku yapıyordu.koku uzunca bir süre gitmedi ama zamanla kayboldu.bi gün tesadüf ailece bir yere gidiyorduk ve arkaya oturunca bu çekmeceyi farkettim.bir çektim ki içi kül ve izmarit.servise gidip demediğimi bırakmamıştım.bana sıfır halı paspas hediye etmişlerdi.ve klimayıda antibakteriyel temizlemişlerdibir gerçek var araçlarımızı gözümüzden sakınıyoruz ama servislerde acımasızca davranan bazı kendini bilmezler yüzünden böyle sorunlar olabiliyor.araçları aragaz yapıp sürdüklerine bile şahit olmuştum