arkadaşlar jant seciminde kararsız kaldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
senin jantlarin durumu nasil peki dostum?
onlarida ben alayim ne dersin (:

valla biraz degişiklik iyi olur derim ama ölçülerle oynamam aracın motor gücüne göre ölcülendirilmiştir diye oynamıyorum 1.6 olsa 17 güzel durur elbet ama kışın kullanmak çok zor tabi üzerindeki jantlar güzel ama degiştirdigimde araç iki teker arası yaklaşık 5 cm büyüyücek sanırım buda daha iyi tutunma saglamazmı savrulma riskini azaltır tabi bu bilgim tofaştan cms 40 takmıştımm 6 7 cm genişlemişti teker arası..

ben corsama jant almadan bende bakmıştım bu janta bence yakışır ama en az 16 yap

yaw lastikleri yeni aldım hada 1 ay olmadı şimdi beni bidaha lastik almak zorunda bırakacaksınız yaww

evet güzel olacagı kesin 16 olunca ama elimizdeki bu bu arabanın gücü nedirki kalkış sorunu felan olur çekiş zorlugu yaşamazmı ozaman

aracın üstündekilerde güzel

arabanın üserindeki tarz bi jant öneririm içe doğru bükük bi jantın yakışacağını zannetmiyorum

skyeye' Alıntı:
Arabanın orjinal jantı 15" . Eğer 16"'e büyütüp de lastikler 45 yanağa çekersen sorun olmaz, çap aynı kalır.Ancak arabayı yormamak için hafif bir jant seçmelisin. Bence yeni alacağın jantlar da 15" olacaksa hiç girme o işe çünkü lastiklerin yanağı ince olmayınca pek şık durmuyo.Sonuçta yine 55 yanak lastik kullanacaksın 15" alırsan... Bende 16" jant, 195/45/R16 lastik var, onların yanağı bile gözüme kalın görünüyo, keşke 40 olabilseydi diyorum...
+1:good:

bencede yakışır ama 16'' yapman daha hoş olur tabi :)

bence cok hos olur arabanin renki turuncu zaten cok dikkat ceker 15 mi 16 mi bilmem:)

Geri