Arkadaşlar Vectra 2.5 Cdx Hakkinda Bilgilerinize Ihtiyacim Var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HAKKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HAKKAN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
:kop: :kop: Arkadaşlar Ben De 1998 Vectra Cdx Var.ben Bu Arabanin Motor Ozellikleri Ve Bu Arac Hakkinda Olum Lu Olumsuz Yorumlarinizi Bekliyorum.birde Ben Bu Araca Prins Marka Tup Taktirdim Bu Konuda Da Yorumlarinizi Beklerim.:alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

önce kendini tanıtsan galiba daha çok arkadas cvp yazar sana. :D prins güzel ve performanslı diye duymustum bu arada.

aracının son hızı 235 km/h,0-100 hızlanması 8,5 saniye.2500 cc v6 motor var.175 hp.

aynı vetradan bendede mevcuttt maşallah 10 yıldır biniyorummmm....arabaya bindiğimi hissediyorum....arabada yok yok,,,,,ne ibtersen car...yol tutuşu mükemmmel....şehirler arası ...sanki mahalle gezmesi gibi .birşey......sanırım 170 hp olacak...allah kaza bela etmeden bindirsin......senden ricamm...eğer yola çıkar isen ara sıra göstergelerine bir bak...nasıl hızlandığını anlamıyorsun...birde bakmışın ki radarda 160-170 i karşına çıkarırlar.....

:cry: :cry: :cry: Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.benım aracımda sehir alinde yavaş yada hızlı farketmiyor ve hızlanma esnasında artarak devam eden bi titreme var.aracımı rot balans soktuktan sonra bu olay oldu.aracı dikici opel yetkili servisine verdim yapması icin ama neden oldugunu tam bulamadılar.aks lardan şüpheleniyorlar.SİZCE ARAC NEDEN BÖYLE YAPAR SERVİSTEN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA COK SEVİNİRİM.:cry: :cry: :cry:

kendı agzınla soyluyorsun aracımı rot balans ayarına soktuktan sonra oldu dıyorsun bence o rot balans ayarı yanlıs yapıldıgı ıcın tıtrıyor bilgisayarlı bır yere gırersen sorunun duzelecektır özellıkle 120 üzerinde asırı tıtreme varsa fren lerde saga yada sola cekme varsa gerı gır balans a

1,5 yıl önceki konuya cevap yazan arkadasım seni tebrik ve takdir ediyorum!

Geri