- Konuyu Başlatan
kunu silinmiştir.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cemdıgıtal2003 arkadaşımız tesisatçı galiba , farklı bir konuşma tarzı ile yorum yazmış. daha yapıcı konuşursan herkes için faydalı olacak. tabi devre şemasını istiyorsan.
Kardeş öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkürler. Ben teybi kontrol ettirdim. orda bi sorun yokmuş. büyük bi ihtimalle direksiyon tarafında var bi sorun. Direksiyonu açmaktan tırstığım için şimdiye kadar dokunmamıştım. Umarım kolay açılıyordur.uğur kardeşim . direksiyonu aç kumanda soketlerini kontrol et. olmazsa teybin arkasındaki soketleri kontrol et.oda olmazsa direksiyon kumandasın daki butonların devresinde sigorta dirençler var onları kontrol et.saygılarrr.
Hay Allah razı olsun kardeş. Umarım anlattığın kadar kolay olur. Acaip gaza geldim az sonra işten çıkar çıkmaz dağıtacam arabayı Şu kumandayı çalıştırabilirsem gerçekten çok sevineceğim. Herşey için yine çok teşekkürlerçok kolay uğurcum , tarif edeyim, kesinlikle kontak kapalı olacak ve işin bitene kadar açmayacaksın. direksiyonun arkasında 2 adet vida var sök onları ve airbag yazan kısmı yavaşça çek kendine doğru fakat dikkat et soketini çıkarma .