Benim aracım toplam 58lt alıyor ve tam dolu depo ile Antalya'dan Adana'ya ortalama 120-130km hızla adanaya varamıyorum ) adana'ya 100km kala benzin almak zorunda kalıyorum antalya-adana arası 660km konya üzerinden, tam dolu depo'da yol bilgisayarı bana 560km menzil sunuyor ve bunu gerçek anlamda da veriyor ama Antalya'da yaşayan birisi olarak şehir için kullanımda tam depo ile 400km ancak gidiyorumdur. Bu arada benim aracım şu anda problemler abidesi ve buna rağmen beni yolda bırakmadı 1.6T 180HP otomatik aracım ve stationwagon hafif bir araç değil ortalama 12-13lt şehir içi, şehir dışı 9-10lt yakıyor yani çok yüksek olduğunu düşünmüyorum ama tabi aracınızı siz daha iyi bilirsiniz. Ben bir aslan ile birlikte yaşadığımın farkında olduğum için 58lt benzinle ancak 500 küsür km yol gidiyorum benim arkadaşımda 2017 passat 1.6 115hp stationwagon var o bir depo ile 1000 küsür km yol yapıyor yani motor önemli azizim (ama şöyle bir gerçek var passat asla yolda bana kafa tutamıyor) 1.4T araçta biraz yakması normaldir diye düşünüyorum