AŞK mı? PARA mı?

Paramı aşkmı denildiği zaman hep yanlış algılanır nedense.Temel ihtiyaçları karşılayacak kadar para dan kimse vageçmez , vazgeçemez.Kimse aç iken sinemaya gitmeyi düşünmez yada aşkı düşünmez.(sosyolojideki İhtiyaç prizmasıda bunu anlatır). Ama temel ihtiyaçları kadar paranın dışındaki lüks bir yaşantı sunan Para ile Aşk arasındaki soru olarak algılamak lazım.
Kısacası ayda 15 lira bir maaş mı isterdin yoksa ayda 1.5 lira maaş ve gerçek bir aşk mı isterdin denilebilir.
Ben hangisi hayırlı olacaksa onu isterdim.:)

bir birine zıt bi secenek tabiki para paran varsa aşkı bulursun bea :) sen bulmazsan bile o seni bulur :)

makaram sarı baglar olmus burasıı aşk yok artık para varsa butun aşklar senındır :)

Yıllardır tartışılan bir konudur bu. Bana kalırsa bu soruyu sormak baştan hata. İyi yada kötü parasız hiç birşey olmaz. Para çok tahlikelidir. Hoş olmasada bir örnek babam parayı çok sever para yüzünden çok kalp kırmıştır para yüzünden kendisini tek güç zanneder ve bu tutumu tüzünden çevresinde arkadaşı yok hatta ailesi ile bile arası kötüdür örneğin ben babamdan çok haz etmem veya kız arkadaşınız sizi paranız şekliniz için seviyor olabilir.

Yani anyıyacağınız benim gözümde aşk mı paramı diye iki yöne çekmek olamaz ikiside gerekli orantıyı yakalamı önemli olan para yüzünden kalp kırmamalı mutlu olmalı. Parayı verende allah alanda.

Geri