AŞK mı? PARA mı?

şşşşşş noluyo burda bakıyım????

bu arada bi cevapta ben veriyim

paraya aşığım:D

haha yemişim parayı pulu yaa:]]

Paranın aşkı satın alma süreci uzundur sabretmek lazım,Alamadığı aşklar olmuştur lakin tek sorun;üstüne katmak lazım.
Parasız bir aşkın ateşi bayram maytabı gibidir sağa sola savrulur en fazla 3-5 metre ötesine düşer.
Paralı aşk kömürlü lokomatif gibidir,attıkça harlanır.İronisi budur ama kabul edilmez gururludur esas çocuk çeki kabul etmez ama para olursa sorun çıkarmadan aşkınızı yaşarsınız.
Tercihim kesinlikle paradan yana.

Gerçekçiler para hayalciler aşk bence tabi gerçekçilik değil hayalcilik hayatı besler bencee

bi daha cevaplamaktan mutluluk duyuyorum. herşeyin para olduguna inanmazdım 3-4 sene öncesine kadar.
param varken yanımda olupta param yokken kaçan dost dediğim adamlara, zamanında sevgili gözüyle baktığım bi kaç kız arkadaşıma, hayatın en acı yüzüne, iinsanları bazen insanlıktan çıkaran bu para hırsına, ve beni herşeyin para olduguna inandıran herkese ALKIŞ isiyorum. BRAVO !!!! :D:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

gerektiğinde aşk, gerektiğinde para.
her ikiside sürekli olursa canı sıkmasada tozutur. tadında iyidir..

ille birini seçmek gerekirse, aşk derim. (bknz. nick) ama aşk bana çalışma şevkini veriyor, dolayısıyla para geliyor :)

Geri