AŞK mı? PARA mı?

para para para

aşk yokken yaşarsın ama para yoksa ölürsün benzin para yemek para kız arkadaşın ile sinemaya gitmek para herşey para

abi kız istemeye gittiğinde her hangi bi türk genci kızın babası ne iş yapıyon diyo parasız olmaz:D:D:D

Merhaba dostlarım ,
bu konuyu ancak arkadaşım öyle bir noktadan vurmuşki , bir çocuğa sormuşlar Annenimi yoksa babanımı seversin diye . Bu iki kavramda biribirinin ayrılmazı diye düşünüyorum. Hayat uzun bir yol . Bu yolda insanın maddi ihtiyaçları oluyor para gerekir , manevi ihtiyaçları olur aşk gerekir. Şuna inanın insanın belli bir yaşa kadar bu 35 - 40 lı yaşlar para daha ağır basıyor , çünkü insan kendi kendine yetebiliyor , ama 50 - 60 lı yaşlardan sonra kendine yetme yalnız olmuyor , yanında bir hayat arkadaşın olması gerekiyor , ya benim hem cinsim yanımda demek olmuyor belli yere kadar ondan sonra bir dosta ihtiyacınız var , buda ancak hayat arkadaşınızla olur . Ben şuandaki aklımla AŞK diyorum , ama bana gerçekten önem veren aşkla para bir yere kadar destek olur , ondan sonrası hikaye karşılıklı anlaşma herşeye yeter . Para inanın insanın huzurunu bozmaktan başka hiçbir işe yaramıyor . Yolda gidiyorsunuz cebinizde 100 Tl var korkusuzca caddede gidersiniz , cebinizde 10000 Tl varken yüreğiniz ağzınızdadır. Babanız zengindir evler , arabalar gani , vefat ettiğinde miras için canınız gibi sevdiğiniz kardeşiniz bir anda size düşman olmuştur . İnsan birşeye sahipken kıymetini bilmezmiş , kaybedince anlarmış . Kusura bakmayın çok uzattım ancak yine bence iyi bir AŞK daha iyidir .

Saygılarımla

ikisininde dünya üzerinden kalktığını yok olduğunu düşünün.para yok olursa ne olur? aşk yok olursa ne olur????????????

para yok olamaz..yok olması için dünyanın yok olması gerekir... varsayalımki öle oldu, gerçek aşklar ortaya çıkar daha iyi olur :D :D :D

Geri