Merhaba dostlarım ,
bu konuyu ancak arkadaşım öyle bir noktadan vurmuşki , bir çocuğa sormuşlar Annenimi yoksa babanımı seversin diye . Bu iki kavramda biribirinin ayrılmazı diye düşünüyorum. Hayat uzun bir yol . Bu yolda insanın maddi ihtiyaçları oluyor para gerekir , manevi ihtiyaçları olur aşk gerekir. Şuna inanın insanın belli bir yaşa kadar bu 35 - 40 lı yaşlar para daha ağır basıyor , çünkü insan kendi kendine yetebiliyor , ama 50 - 60 lı yaşlardan sonra kendine yetme yalnız olmuyor , yanında bir hayat arkadaşın olması gerekiyor , ya benim hem cinsim yanımda demek olmuyor belli yere kadar ondan sonra bir dosta ihtiyacınız var , buda ancak hayat arkadaşınızla olur . Ben şuandaki aklımla AŞK diyorum , ama bana gerçekten önem veren aşkla para bir yere kadar destek olur , ondan sonrası hikaye karşılıklı anlaşma herşeye yeter . Para inanın insanın huzurunu bozmaktan başka hiçbir işe yaramıyor . Yolda gidiyorsunuz cebinizde 100 Tl var korkusuzca caddede gidersiniz , cebinizde 10000 Tl varken yüreğiniz ağzınızdadır. Babanız zengindir evler , arabalar gani , vefat ettiğinde miras için canınız gibi sevdiğiniz kardeşiniz bir anda size düşman olmuştur . İnsan birşeye sahipken kıymetini bilmezmiş , kaybedince anlarmış . Kusura bakmayın çok uzattım ancak yine bence iyi bir AŞK daha iyidir .
Saygılarımla