astra 1.3cdti 90hp+chip

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sıkılmış oldugum dogrudur hatta gına geldi desem yeridir... bu araca bu motor olmamış... olmaaaamııııışşş... motor iyi bel ki ama bu kasaya olmamış diyorum ben bu nüansı kacırmayalım lutfen... agır arac hafif motor... işmi yani... 1.7 almazdım cun ki vergisi hali hatırı sayılır fark yaratıyor hem sıfır alım da hem de yıllık oranda...

ali bali sen yapma ya birisi 1.3 ten baya bir sıkılmış polemik yapmış artık ama sen yapma,unutma seninle benim aracı sürerken dediklerini
ben aracımdan çok memnunum sadece haklı olduğunu belirttim arkadaşın :D :D

sıkılmış oldugum dogrudur hatta gına geldi desem yeridir... bu araca bu motor olmamış... olmaaaamııııışşş... motor iyi bel ki ama bu kasaya olmamış diyorum ben bu nüansı kacırmayalım lutfen... agır arac hafif motor... işmi yani... 1.7 almazdım cun ki vergisi hali hatırı sayılır fark yaratıyor hem sıfır alım da hem de yıllık oranda...

İyi ama 1.6 fordun vergiside 1.3 ile aynı değil ki, performans istiyorsan zaten eli mahkum yakıttan ve vergiden zararda olacaksın. gerçi son motorlar yakıtta pek rahatsız etmiyor.

arkadaşlar aramızda imza toplayalım opel mühendislerine gönderelim bize 1000cc 8 silindir twinturbo dizel motorlu bi astra yapsın ama 4 çeker olsun ayarlı süspansiyon olsun bide elektrikli koltuk olsun hem vergi az olur hemde ful olur hemde 4 vitesli olsun ama devirsiz olsun yani rölantide gitsin ama 180 i geçsin:kop: :kop:

arkadaşlar aramızda imza toplayalım opel mühendislerine gönderelim bize 1000cc 8 silindir twinturbo dizel motorlu bi astra yapsın ama 4 çeker olsun ayarlı süspansiyon olsun bide elektrikli koltuk olsun hem vergi az olur hemde ful olur hemde 4 vitesli olsun ama devirsiz olsun yani rölantide gitsin ama 180 i geçsin:kop: :kop:
he bide parası az olsun 30 milyar filan olsun bizde onu hummer ile kıyaslayalım ,hummer ın şusu daha iyi busu daha iyi diye

cooook... yazılar okuduk burda bu araclar nıye cok hantal diye... şimdi yan cizen arkadaslar o zaman da yazdılar mı acaba bu savunmaları bilemiyorum artık... dogru soyleyenı dokuz forumdan kovmaktan beter edeceksiniz gibi duruyor... benim polemik yaratmaya hiiiç niyetim yok... size hayırlı işler mutlu mesut sürüşler!

Geri