astra 1.3cdti 90hp+chip

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
118 iyiymiş be peki performans olarak benim aracıma yaklaşa bilirmi 1.6 16v ecotec

örn.125Bg 250NmTork olursa bizim bu ctdi

A3 1.6 - 1.6FSI ---> 102bg - 110bg

Golf 1.6 - 1.6FSI ---> 102bg - 110bg

Leon 1.6FSI ---> 110bg

Astra 1.6 Twinport ---> 115bg

Vectra 1.6 ---> 110bg

Bmw 1.16 , 3.16 --> 115bg

...

Geçer

Honda Civic 1.6 --> 125bg

kafa kafaya

olur diye düşünüyorum..Yanlış mıyım??:o:)

Leon 1.6FSI ---> 110bg

leon u boşta da geçersin zaten bağırıyo ama gitmiyo vw eskiden kalma 8V lik motorunu çakmışlar herhalde öle gidiyo

Safa torkları da hesap etmelisin..Dişli oranlarınıda..Rüzgar Dirençlerinide..

(:

ee bizim torklar yüksek degilmi.. benzinli araçlara göre zaten..?? :)

nası ya.. benim araç 125 bg olucak elin twinportu , fsi beni yine yiyecekmi

olmaz öyle sey :)

onların yapabileceği tek şey eksozundan çıkan hafif dumanın savruluşunu seyretmek..Bence bundan keyif almayı öğrenmeliler..(:

şimdi bi cdti sahibi olmamın performansımı düşürmeyeceğini mi söylüyorsunuz sevdim bu işi :D peki ya maliyeti?

mehmet abi işi yapan bir insan olarak daha iyi bilir ama degişiyor fiyatlar bizim araba için galiba 400 ile 600 ytl arası birşey diye hatırlıyordum.. ama söyle birşey var bu ürünü aldınız dizel aracta kullandınız.cıkarttınız arabayı sattınız örn. :) mercedes e270 cdi aldınız :) ona göre ona takıp ayartlattıktan sonra kullanmaya devam ;)

peki 118 hp değer alalım dedik baya güzel bir olay peki bu durumda motorun ömründen hiç mi hiç yemiyor mu? Bide yakıt açısından açıklayabilir misiniz?Kusura bakmayın yanlış bişey söylediysem anlata anlata ağzınızda tüğ bitti ama cahilliğime verin!!!

Ustaaaaaaaaaa:)
Bİzim şu Serhan'a bide sen anlat, ben anlata anlata bi hal oldum, bide sen anlat:)

peki 118 hp değer alalım dedik baya güzel bir olay peki bu durumda motorun ömründen hiç mi hiç yemiyor mu? Bide yakıt açısından açıklayabilir misiniz?Kusura bakmayın yanlış bişey söylediysem anlata anlata ağzınızda tüğ bitti ama cahilliğime verin!!!

Biz motora kaldıramıyacağı bir yük yüklemiyoruz..Yağlama, Soğutma, Yakıt, Aşırı besleme sistemleri arttırılan perofrmans a dayanabilecek yapıda..Sadece ve Sadece aracımızın emisyon değerleri euro1 normlarına geriliyor..Başka bir negatif etkisi yok..Aracın Torku ve gücü yükseldiği için vites değiştirme aralıklarımızı tekrar şekillendirip yakıt ekonomisi sağlayabiliriz..

Geri