Astra 1.4T aracıma yazılım attırdım

Ynt: Astra 1.4T aracıma yazılım attırdım

DERSİMLİ link' Alıntı:
Sizin şimdi Emisyon ölçünüzde artar. yeni uygulama can sıkabilir.

can sıkılacak birşey yok herşey kontrol alında

Performansta hissedilir fark oldu mu?

Mesela Stock 1.6T ile kapışma da sonuc sizce ne olur 032questn

Before / After videoları çok makbule geçer  general_hehe general_Pray

dogukank link' Alıntı:
can sıkılacak birşey yok herşey kontrol alında

vergilerde devletin kontrolü altında.

öncelikle geçmiş olsun sonra hayırlı olsun Tolga abi.170 bg civarına çıktıysa araç resmen canavar olmuştur :D.videoları merakla bekliyoruz.bu arada yazılımı yapan kişiye 1.6 115 bg motora yazılım atılabiliyor mu atılıyorsa ne kadar fark ediyor unutmayıp sorarsanız çok makbule geçer forumda bunu bekleyen çok kişi var :)

Tolga gecmis olsun kardeşim. Ben haberlerde izledim ama sen Akçay'da degil miydin? Gerçi birbirine cok takın ama??? Hasar cok değildir insaallah.
Bu arada Mehmet Gazihan 2012 dizellerde Yazılımla ilgili birşey söyledi mi?

Hayırlı olsun abi.Ayrıca geçmiş olsun.

sallierim link' Alıntı:
öncelikle geçmiş olsun sonra hayırlı olsun Tolga abi.170 bg civarına çıktıysa araç resmen canavar olmuştur :D.videoları merakla bekliyoruz.bu arada yazılımı yapan kişiye 1.6 115 bg motora yazılım atılabiliyor mu atılıyorsa ne kadar fark ediyor unutmayıp sorarsanız çok makbule geçer forumda bunu bekleyen çok kişi var :)

Teşekkür ederim.

Mehmet le görştüğümde sorarım.

corsa_1990 link' Alıntı:
Hayırlı olsun abi.Ayrıca geçmiş olsun.

Sağolasın kardeşim.

gradient link' Alıntı:
Tolga gecmis olsun kardeşim. Ben haberlerde izledim ama sen Akçay'da degil miydin? Gerçi birbirine cok takın ama??? Hasar cok değildir insaallah.
Bu arada Mehmet Gazihan 2012 dizellerde Yazılımla ilgili birşey söyledi mi?

Abi sağol, yağmur İzmir den Edremit e kadar devam ediyordu ve metrekareye 163kg lik bir yoğunlukta uzun süre devam etti.

Edremit - Akçay ve Güre birbirlerine yakın yerler, arka taraftaki Kaz Dağları nda biriken yoğun su çarpık şehirleşme yüzünden kapatılan dere yataklarını tabiri caizse patlatınca heryer su altında kaldı, Güre de ölü de var - yıllardır benzer sorunlar yaşandığından halk ayaklandı ancak medyaya yansıtılmadı.

Hasar ortalama 30.000 lira civarında.

Mehmet le konuştuğumuz kadarıyla Vw ve Opel/GM yazılımları sürekli değişkenlik gösteren ve kırılması zor yapılarıyla kendisini çok zorluyormuş, sanırım 2012 lerden bazılarına yazılım atılamıyor.

Ynt: Re: Astra 1.4T aracıma yazılım attırdım

Hayirli olsun Tolga bey.Yeni degerlerinizi gule gule kullanin.
Zaman icinde,kullandikca olusacak yeni yorumlarinizi da duymak isteriz.

Geri