Astra 1.6 16v VS Civic 1.6 ies

rollingte hangi araç daha başarılıdır

• astra 1.6 16v

Oy: 48 40.7%
  • civic 1.6ies

Oy: 70 59.3%

• Kullanılan toplam oy
    118
hehe opelim net bana cok garip geliyor ya insanlar forumları okumuyor yada yazmış olmak için yazıyorlar arkadas baslık acmıs rool sonucu ne olur diye arkadaslar saglamlıgından yakıtından konfordan bahsetmiş :D:D:D sonuc 1.6 ies yalan eder dagıtır her halukarda marka fanatizimine gerek yok honda opelden cokdaha iyi motor yapıyor bunu kabullenin artık :D
aynen katılıyorum.performansları bile aynı olsa opelden vazgeçmiş durumdayım.honda bakımdan bakıma masraf yaptırıyor ama opel heran bir sürpriz çıkartabılıyor.(yalnız yanlış anlaşılmasın,benım alabileceğim imkandakilerden bahsediyorum) ;)

Honda 1.6 astradan biraz daha seridir, ayrıca daha yüksek devir çevirebildiği için kalkışta adeta 2000 motor hissi verir.Gelgelelim 170 te soluğu kesilir ve seriliğini kaybeder.Bu da düşük torkunun dezavantajıdır.Vectra 2.0 ı ise sadece izler.Belki 1. viteste önde olabilir ama 50 km den sonra şansı yok.Konu performans is rollingde civic alır.Motor dezavantajı dışında astra daha başarılı bir araçtır.Hondacılar kızmasın ama aracımı alırken hondalarada baktım ve benim fiyat kriterimdekiler teneke hissi veriyordu bana kalitesiz geldi...

edit:Rolling olduğunu görmemişim rolling ise oyum civice...

Son düzenleme:
2008 Honda Civic vs 2009 1.6 astra bizzat denenmiştir 1-1.5 boy honda =)

Stock bir astra ile zor ancak astranın bi kaç işlem görmesi gerekiyor :) Sonra mutlu son ;)

Ben bu ankette oy kullanmıyacağım...her iki aracıda kullanmadım...ama işcilik olarak marka bazında opel'i honda'dan başarılı buluyorum...aracımı değiştirmek istersem düşündüğüm araçlardan biri'de 1,6 ies....diğeri lağuna....

aldın honda oldun nonda...
kömür gibi gezersiniz benden sölemesi...

Geri