Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bildiğim kadarı ile Golf TSI'ların max. hızları 5. viteste,eleman 6'ya atmış olabilir ayrıca diğer bir etmende şanzumandır,Opel'lerin şanzumanları genelde uzundur.
bugün sürekli pedal-paspas gezdim 10km.ort yakıt 13buçuk litre oldu(10km mesafede).gece birbuçukta 4,6 litre de gördüm ortalama.gazlayınca10-12 litre, yawaş gidince 6-8litre arası yakıyor.yoğun trafikte de ne kadar dur kalk yaptığına göre değişiyor.
140lık ile 170lik arasında yazılım farkı war.122 ile 140/170 arasında supercharger farkı war.golf gt gaz pedalına çok duyarlı tüketim konusundabasınca tüketim uçuyor, normal gidince oldukça az yakıyor...
opel keşke 1.8 getirse.ben tanıtım aracını aldım şuan 1.8 satılmıyor.avrupada bu motor en fazla tercih edilenmiş.yakıt tüketiminin 1.6 dan farkı hemen hemen yok uzunyolda çok iyi tork dağılım eğrisi güzel benim araç sedan 1.8 ama bu motor hactback özellikle gtc de çok iyi olur hem spor hem ekonomik.