Astra 1'4 turboya LPG

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kizilbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam sonucu hemen paylaşırsan sevinirim aynı aracın sedanından 1.4 turbo sport modelinden bende alıcam lpg konusunda kararsızım.

Evet arkadaşlar somonda LPG takıldı ve en ufak bir fark yok geçtiğini hissetmiyorum bile taktırdığım yerden depo fullenip 120 km yol gidildi ve tekrar fullendi 19 tl aracı sallayarak aldı gercekten mucize gibi

Bu araca hayranım İnşallah hepimiz kazasız belasıZ sorunsuz kullanırız artık bayramda bol bol ibreye bakmadan gezicem

Evet arkadaşlar somonda LPG takıldı ve en ufak bir fark yok geçtiğini hissetmiyorum bile taktırdığım yerden depo fullenip 120 km yol gidildi ve tekrar fullendi 19 tl aracı sallayarak aldı gercekten mucize gibi

emin misiniz bu değerlere. km'de 15-16 kuruş bi yakıt olarak çıkıyor. kullanımda tamamen lpg ile bu değerler var ise gerçekten çok çok çok iyi. kullanım ş.içi mi ş. dışı mı birde.

Ben bu markayı ilk defa duydum ya.... kaç paraya takıldı?

Degerler uzun yol zaten benzin ile 29 32 krş yakıyordum uzun yolda ben taktırıken beklentim 20 krş civarıydı araç garantili olduğu için mecburen 2500 tl ye takıldı

Bu araçtan almak isteyen arkadaşlara duyurulur ilk bakımdan önce 40 45 krş yakıp 15bin bakımından sonra yakıt degerleri çok düşen bir araçtır almak isteyen arkadaşlar korkmasın ben alırken beni çok korkuttular ama yersizmiş 1.3 dizeli satıp bu motor seçeneğini aldığımda herkes bana keriz demişti ancak şu an iyki almıştım diyorum 1.3 den 8 bin tl ucuz 1.3 den çok aşırı performanslı resmen yer uçağı gibi ve 1.3 sen daha sessiz LPG ile 1.3 den daha çok ekonomik

hayırlı ugurlu olsun LPG den memnun kalcağınızı düşünüyorum güle güle binin :) Değerlerinizde iyininde iyisi :) ilerde biraz düşebilir ama cok farketmez 20 tlye 100-110km rahat gidersiniz :)

hayırlı ugurlu olsun LPG den memnun kalcağınızı düşünüyorum güle güle binin :) Değerlerinizde iyininde iyisi :) ilerde biraz düşebilir ama cok farketmez 20 tlye 100-110km rahat gidersiniz :)

teşekkür ederim

Geri