Astra 1'4 turboya LPG

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kizilbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oo çok sevindim hyaırlı olsun. bendede a1.4net turbo var. nerde takdırdınız. mümkünse özelden görüşebilirmiyiz. nasıl ulaşabiilirim size.

Biraz önce manisa servisi aradım a14net notora takılmıyor diye söyledi aynı zaman da motor ve motorun elektronik aksamına her hangi zarar gelirse garanti kapsamında olmayacagını söyledi. Ayrıca manisa landirenzoyu aradım onlarda birçok aynı model araca taktık. 100000 yada 2 yıl garantisi veriyoruz dedi. Opel servisi onaylamıyor dedim. Onlarda opel hiçbirini onaylamıyor zatenidye bir cevap verdi :)
ha bana sorarsanız landirenze ticaret amacıyla yanılta bilir bizleri ama opel lin bundan ne çıkarı olabilirki. Haksızmıyım ama

Biraz önce manisa servisi aradım a14net notora takılmıyor diye söyledi aynı zaman da motor ve motorun elektronik aksamına her hangi zarar gelirse garanti kapsamında olmayacagını söyledi. Ayrıca manisa landirenzoyu aradım onlarda birçok aynı model araca taktık. 100000 yada 2 yıl garantisi veriyoruz dedi. Opel servisi onaylamıyor dedim. Onlarda opel hiçbirini onaylamıyor zatenidye bir cevap verdi :)
ha bana sorarsanız landirenze ticaret amacıyla yanılta bilir bizleri ama opel lin bundan ne çıkarı olabilirki. Haksızmıyım ama

Enteresan hiçbir yetkili servisin dediği birbirisini tutmuyor neysesi benim servis LPG ti kabul ediyor birde Ankara opala tel açin onlar sıfırken bile takıyor

Eskişehir alpataya sordum hayır olmaz dedi bi de onları arayım. Acaba taktıran arkadaş hangi servisle görüşmüş ki

forumda j kasa astra 1.4 t lere lpg taktıran pek yok herhalde. hiç bilgi paylaşılmıyor...

forumda j kasa astra 1.4 t lere lpg taktıran pek yok herhalde. hiç bilgi paylaşılmıyor...
Daha nasıl paylaşalımki herkes korkuyor neyse ben sizlere denek olurum adım adım sizlere yazarım ben LPG ile ilgili herseyi paylaştım

Daha nasıl paylaşalımki herkes korkuyor neyse ben sizlere denek olurum adım adım sizlere yazarım ben LPG ile ilgili herseyi paylaştım

sizi takipteyim zaten =)) satılık ilanlarında vs bazen karşıma çıkıyor lpg'li araçlarda acaba forumda yok mu diye düşünüyorum. siz bizle tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

insignia ile motor farkı yok ikisi de a14net kullanıyo.

Geri