Astra alıyorum ama..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iason
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
leon da adam gibi bi motor olsa bence piyasayı kavururdu o tiple ama motor hiç iyi değil, bende bu aracı almadan önce leon düşündüm ama test sürüşüne gittim motor vasat ama estetik ve kalite hissi son derece güzeldi.. Ayrıca arabanın modelinin değişmesi benm için çok önemlidir astrayı tercih etmemde bu önemliydi benm de... 25 bindeki O aldığımız Bora Yı sırf adı ve modeli değişti diye satmıştık...

ewet benim için öncelikle alacağım arabanın ikinci el piyasası çok önemli bu konuda astra 10 numara hatta bi abimiz astrasını satıyordu.ama kararsızda baktıkki 2 hafta sonra istediği fiyata satmış.

az sorun çıkartan arabayı severim. astra g aracım fren balataları ve yağ değişimi hariç servise girmemiştir.

istanbuldaki opel odak serviside mükkemmel ilgileniyorlar tavsiye ederim.
aracımı alırken hiç terettütsüz astramı seçmiştim yine sorarsanız ileride ne alırsın diye yine hiç düşünmeden astra derim.

OLUMLU(Aklıma Gelenler)
1-Opel araçları benzer kalitede rakiplerine oranla daha uygun, kısacası hem kaliteli hemde fiyatı iyi
2-Aynısı yakıt tüketimi içinde geçerli.
3-Viraklara giriş süper(ASTRA)

OLUMSUZ

1-Yeni astralarda kol dayaması fazla uzun ama o kadar elzem birşey değil.
2-Gözlük koyma yerinin olmaması
3-bu kadar galiaba

BEN ASTRAMI SEVİYORUMMMMMMMM GALİBA:)

bende ocak 1 de astra sedan 1.3 cdti enjoy sport paket aldım. Daha önce 2004 corsa vardı ona göre biraz ağır kalsa da devrini buldukça yollar dar geliyor. Bir de şu küllük olayını daha ergonomik yapsalardı iyi olurdu

opel servislerine dayanabilecekseniz astra alın ama servisler kocaman bir soru işareti...

zaten herkes servisten sıkıntılı allahtan az arıza yapan araçlar.
istanbulda olan arkadaşlar opel odak ı tek geçerim

golf de midline modeline denk geliyo...ama midline nin eksiklikleri var astradan..mesela midline de orta kol dayama bel destek ve aux çıkışı yok...ama hava yastıgı 6 tane.

a3 de de ambition a denk geliyo.ama onda da küllük bile opsiyonel...yani kısaca ben astrayı savunmuyorum...ama a3 ve golf e göre daha dolu...
param sıfırına yetseydi kesinlikle A3 alırdım...ikinci el 2006 a3 binecegime 2008 0km astra daha mantıklı geldi.

sürekli bi hava yastığı ama 6 tane ya da hava yastığı 6ya düşmüş lafı dolanıyor..benim anlamadığım; siz "airbag" yazan yerleri sayıyorsanız 8 çıkar..çok lüks araba ve bazı orta-üst sınıf arabaların dışında(diz havayastığı olan modeller de var,çok lükslerde arka yanlarda da var) zaten havayastığı sayısı 6 dır..iki ön+iki yan+iki de hava perdesi...hava perdesi üstte önden arkaya doğru uzanan tek bir airbag olarak kabul ediliyor...enjoy da 4,cosmo da 6 airbag vardır..önceden de sport,cosmo,elegance da 6;enjoy ve essentia da 4..yanlış bilgilendirmeyelim arkadaşımızı..iyi forumlar..saygılar...

Wv GOlfteki iç konsol Cady deki iç konsolla aynı bu yüzden ben astra sectim bi arabanın içi en önemlisi diye düşünüyorum sonucta arabayı uzaktan kumanda ile kullanamıyorum.. :]

sürekli bi hava yastığı ama 6 tane ya da hava yastığı 6ya düşmüş lafı dolanıyor..benim anlamadığım; siz "airbag" yazan yerleri sayıyorsanız 8 çıkar..çok lüks araba ve bazı orta-üst sınıf arabaların dışında(diz havayastığı olan modeller de var,çok lükslerde arka yanlarda da var) zaten havayastığı sayısı 6 dır..iki ön+iki yan+iki de hava perdesi...hava perdesi üstte önden arkaya doğru uzanan tek bir airbag olarak kabul ediliyor...enjoy da 4,cosmo da 6 airbag vardır..önceden de sport,cosmo,elegance da 6;enjoy ve essentia da 4..yanlış bilgilendirmeyelim arkadaşımızı..iyi forumlar..saygılar...
2005 cosmo daki hava yastıkalrı hakkında bilgin yok..yanlış bilgi vermeyelim.bayi ye bi ugra istersen 2005 olarak sor...

Geri