ayrıca seatın ikinci eli ölü..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
golf de midline modeline denk geliyo...ama midline nin eksiklikleri var astradan..mesela midline de orta kol dayama bel destek ve aux çıkışı yok...ama hava yastıgı 6 tane.
a3 de de ambition a denk geliyo.ama onda da küllük bile opsiyonel...yani kısaca ben astrayı savunmuyorum...ama a3 ve golf e göre daha dolu...
param sıfırına yetseydi kesinlikle A3 alırdım...ikinci el 2006 a3 binecegime 2008 0km astra daha mantıklı geldi.
2005 cosmo daki hava yastıkalrı hakkında bilgin yok..yanlış bilgi vermeyelim.bayi ye bi ugra istersen 2005 olarak sor...sürekli bi hava yastığı ama 6 tane ya da hava yastığı 6ya düşmüş lafı dolanıyor..benim anlamadığım; siz "airbag" yazan yerleri sayıyorsanız 8 çıkar..çok lüks araba ve bazı orta-üst sınıf arabaların dışında(diz havayastığı olan modeller de var,çok lükslerde arka yanlarda da var) zaten havayastığı sayısı 6 dır..iki ön+iki yan+iki de hava perdesi...hava perdesi üstte önden arkaya doğru uzanan tek bir airbag olarak kabul ediliyor...enjoy da 4,cosmo da 6 airbag vardır..önceden de sport,cosmo,elegance da 6;enjoy ve essentia da 4..yanlış bilgilendirmeyelim arkadaşımızı..iyi forumlar..saygılar...