Evet dün akşam arabamı aldım
Sadece 6 km kullandım henüz o yüzden çok fazla yorum yapamam sanırım.
İlk söyleyebileceklerim geçen onca yıla rağmen harika bir tasarıma sahip olduğu. İlk arkadan gördüm bayide, öylesine güzel göründü ki gözüme anlatamam. Bunun yanında bir diğer artısı da çok konforlu olması. Arabanın içinde oturma odasında olduğu kadar rahatım. Malzeme kalitesi üst düzeyde. En çok dikkat ettiğim şey budur bir arabada; Astranın plastik seviyesi, tavan ve yer döşemeleri, kapı kısımlarındaki kaplamalar, arka koltuk lambaları, Ses yalıtımı iyi. Tabii yeni bir arabada ilk göze çarpanlar genelde olumsuz özellikler oluyor
- Kol dayama biraz fazla uzun gibi. Test ettiğim araçta yaşamamıştım bu problemi, sanırım biraz koltuk pozisyonuyla oynayıp bertaraf edebilirim. Gene de büyük rahatlık kol dayama.
- Gaz pedalına hala alışamadım. Sanki ilk basışta gazı yemiyor gibi geliyor, biraz daha sağlam basmak lazım sanırım.
- Memory FM'e hala alışamadım
- Park sensörleri çok hassas ve sanki biraz aşağıya bakıyor. İlk geri vites denememde, ufacık bir tümsek için velveleye kattı ortalığı.
- Beklenen gerçek, cep telefonunu koyabilecek bir yer yok
- Torpido gözünün içinde soğutmalı torpido için bir delik var, ancak bu özellik bende olmadığı için orası açık bırakılmış ve içerden motor bölümü ve kablolar görünüyor. ufacık bir plastik kapatma kapatılmaması çok garip.
Kullandıkça yorumlara devam ederim.