Astra alıyorum ama..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iason
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeni astra sedanın dizel versiyonunda ki artılar çok fazla ben aldığıma memnunum, ufak tefek sorunlara gelince; bence de kolçak fazla uzun, özellikle vectra kullanmış biri olarak farkı hissedebiliyorsunuz. Kalkışı biraz ağır ama araç bir kere ivmelensin yeter ki, hele ekonomiyide düşünen için gayet iyi.. 9000 km ye geldim, hızlı da kullanırım ortalama 5.6lt/100km. gerçekten çok iyi bir rakam. özellikle 1300 kg bir araba olduğu da düşünülürse. Geçen gün sıfır dci megana bindim. kalkışının daha seri olması dışında bir artısı olmadığı gibi, çocuklara alınan oyuncaklar gibi, sanki sağı solu biraz zorlayınca dökülcecek gibi..

megane 1.5 MOTOR...hızlanması daha iyi olur ASTRA ya göre..

megane de viraja girince iç plastik aksam biribirne sürtüyor,kabin içinde ses yapıyor...

walla ben megane de bindim ama öle bişe hiç görmedim :S bence o dediğin hor kullanılmış bi magane dir ki astarayıda öle kullansan oda dökülür gerek tasarım gerek güvenlik çok güzel bi araba megane :S

yeni astra sedanın dizel versiyonunda ki artılar çok fazla ben aldığıma memnunum, ufak tefek sorunlara gelince; bence de kolçak fazla uzun, özellikle vectra kullanmış biri olarak farkı hissedebiliyorsunuz. Kalkışı biraz ağır ama araç bir kere ivmelensin yeter ki, hele ekonomiyide düşünen için gayet iyi.. 9000 km ye geldim, hızlı da kullanırım ortalama 5.6lt/100km. gerçekten çok iyi bir rakam. özellikle 1300 kg bir araba olduğu da düşünülürse. Geçen gün sıfır dci megana bindim. kalkışının daha seri olması dışında bir artısı olmadığı gibi, çocuklara alınan oyuncaklar gibi, sanki sağı solu biraz zorlayınca dökülcecek gibi..
megane da bunlarla karşılaşmadığıma inanın ki şaşırıyorum.megane gibi güzel,seri,son derece konforlu,güvenli ve az yakan bi aracı bu kadar kötülemek doğru mu acaba?ayrıca yakıt tüketimine gelinirse.şu an üstüme yok sanırım.istanbul e-5 te 100 km de sabit 78 km hızla 3.7 litre motorin tükettim.78 km/h niye diye sorarsanız renault bayiden bilgi o yöndeydi ve doğru bir bilgiymiş ki bu değerleri aldım.lütfen yanlış bilgiler verip insanların kafalarını karıştırmayalım.ayrıca şu oyuncak gibi araba meselelerini bir kenara bırakıp euro-ncap megane testlerine bir baksanız diyorum.5 yıldız almakla kalmayıp astranın en full modeli yani cosmoda bile 6 yastık sunan bir arabayı düşünün

Son düzenleme:
renoyu sırf servisi için bile alırım ya :) adamlar okadar ilgili ve alakalıki ne istesen yapıolar her konuda bilgili oplede de tam tersi sinir oluyorum bizim vectrayı götürdüğüm zmn :S

aykal sonuna kadar katılıyorum.çok haklısın.opel bu servisleri ile acayip müşteri kaybediyor

walla hatırlarmısınz bilmem ben bii konuaçmıştım sitede renaulta nie bukadar karşısınz die :D:D sonra site birbirne girmişti :) ama sonuçta megane ve astra aynı sınıf arabalar yani c sınıf ve asatra hb olsun sedan olsun okuduğum ve gördüğüm bi çok karşılarştrma tetstinde meganeyi hiç geçemedi ki meganeler 2001 den beri üretiliyor bu sene yenilenecek bu yaşta bi araba astrayı geçebiliorsa demkki iyi bi araba : )

ya zaten astra sedanın tasarımı bir zevk meselesi.karışılmaz.ama ben alacak olsam hb sini alırdım.ama sedan tarzında ve bu segmentte megane ı tek geçerim

wall bende astra sedanmı megane sedan mı deseler megane hb de ise tam tersi astra derim :)

ya aykal niye megane hb i karıştıdın ki şimdi:)astra hb mi , megane hb mi deseler gözüm kapalı astra derim ama sedanda megane dan vazgeçmem asla

Geri