Astra alıyorum ama..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iason
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2005 cosmo daki hava yastıkalrı hakkında bilgin yok..yanlış bilgi vermeyelim.bayi ye bi ugra istersen 2005 olarak sor...

ezgene arkadaşım gerek yok bayiye sormama sana inanırım ben, de merak ettim,e peki kaç tane havayastığı ve nerelerde var 2005 cosmolarda?..

ben 4 sene vectra cd kullandıltan sonra çok düşündüm, çok test sürüşü yaptım, çok site gezdim, çok katalog karıştırdım... sonunda civic sedan aldım 2 aydır kullanıyorum çok da memnunum...
Bilgilerinize...

kısmetse bende yeni civic elegance otomatik almak istiyorum..benim baktığım modelde deri direksiyon ve yol bilgisayarı mevcuttu..fiyat olarak 41.250 dediler park sensörüde hediye..

Son düzenleme:
astra al hocam bızde golf dusunduk 1.4 140 hp ama adamlar dalga gecıyo resmen yok donanım secemzsınız renk secemzsınız dedıler babamda kızdı boyle ısmı olur bıton para verıyoruz sunu secemezsınız zbunu secemezsınız gıdıp sedan astraya karar verdık bence vw boyle cok musterı kaybedıyo

Evet.. En sonunda aldım arabayı.. Şimşek grisi Enjoy.. Yarın gidip alacağım inşallah.

Dikkat etmem gereken birşeyler var mı? İstemem gereken falan?

Hayırlı olsun bakalım :)

Evet.. En sonunda aldım arabayı.. Şimşek grisi Enjoy.. Yarın gidip alacağım inşallah.

Dikkat etmem gereken birşeyler var mı? İstemem gereken falan?

Hayırlı olsun bakalım :)

Haydi hayırlı olsun...BAKMA SEN KİMSENİN LAFINA.sokaktan geçerken dönüp bakarlar aracına...En iyisini yaptın..

Aracın boya kaporta durumuna bak..çizik varmı..Farlarını,sinyallerini kontrol et..Aracın şasi numarasına bak ruhsatla karşılaştır.Paspaslrını verirler ama yinede unuttukları oluyor...

Teşekkürler. Ben de iyi bir tercih yaptığıma inanıyorum. En azından verdiğim paraya daha iyi, daha donanımlı bir araç yoktu. Elbette kusurları vardır, ama genel anlamda memnun kalırım umarım.

Teşekkürler. Ben de iyi bir tercih yaptığıma inanıyorum. En azından verdiğim paraya daha iyi, daha donanımlı bir araç yoktu. Elbette kusurları vardır, ama genel anlamda memnun kalırım umarım.

kusur yoktur..2 yıl kafan rahat olur,garantiden dolayı..
Sıfır araç ,elektronik eşyaya benzer.kimisi sorunsuz olur ,kimisinde sorun üst üste gelir...Banada çok yüklenmişlerdi alma Astra diye,gittim aldım.Pişman mıyım?Hayır....Çünki Opel kullanmayan bilemez,opele binilirmi ya gibisinden zırvalar......

Sağol Ezgene, gerçi pek içimde tereddüt yoktu ama yazdıkların iyice rahatlattı beni.

Aracı test etmiştim, performans açısından memnundum zaten. İç mekan kalitesi gibi konularda ise hiç şüphem yok. Bir tek ufak tefek eşya gözlerinin az olması biraz sıkıcı, o kadar kusur da olur.

Acaba boya koruma yaptırsam mı ne dersiniz?

Yarın ilk görüşlerimi yazarım umarım :)

Sen başta kaybetmişsin..Pazarlık esnasında diyecektin aracı alırım ama boya koruma isterim diye...Ben çirkeflik yaptım boya koruma olursa alırım dedim.KARTER de istedim ama yuh dediler:) vermediler onu para ile taktırdık:)

Geri