Ynt: Astra Bi-Xenon Far Uygulaması Yaptırmalımıyım ?
yavuzun dedığı gıbı al bı cosmo farı bak rahatına
yavuzun dedığı gıbı al bı cosmo farı bak rahatına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GNSpower link' Alıntı:Yahu şu ilanı her gördüğümde yine sıkılmadan okuyorum altta yazanı, bana bak müşteri düzgün dur, öyle istek mistek icat çıkartma, sinirimi oynatma benim tarzı ifadelere geberiyorum. (
REC link' Alıntı:YAPILAN UYGULAMAYI BEğENİR MİYİM? SİZİN BEğENMENİZ ÖNEMLİ DEğİL. ELBETTE MÖşTERİ MEMNUNİYETİ ÖNEMLİ AMA BİR YERE KADAR. BİZ BEğENMEDİğİMİZ UYGULAMAYI YAPMIYORUZ YAPMICAZDA.
TEK BİR FARA YAPTIRABİLİRMİYİM? TEK FARA YAPTIRAMAZSINIZ. AMA MOTOSİKLETİM VAR? ARABA ALIN ÖYLE GELİN. TEK FARA İşLEM YAPTIRANLARA YARI FİYAT ÖZERİNDEN % 18 KDV + % 4 BANKA KOMİSYONU UYGULANIR.
ÖDEMEYİ BOZUK PARA OLARAK YAPABİLİRMİYİM? ÖDEMEYİ YALNIZCA BÖTÖN PARA OLARAK KABUL EDİYORUZ, BÖTÖNLETİN ÖYLE GELİN. BOZUK PARA İLE ÖDEME YAPANLARA % 18 KDV + % 4 BANKA KOMİSYONU UYGULANIR.
lt818 link' Alıntı:kahka536 kahka536 kahka536
lt818 link' Alıntı:Bildigim kadarıyla bixenon mercek,farın öncamı sökülerek yerine montajlanıyor ve fartasında herhangi bi kesim bicim tadilat gerekmiyor.Merak ettigim piyasada satılan H7 bixenon merceklerden uygulanması durumunda muayeneye girmeden evvel mevcut xenon ampuller sökülüp yerine H7 halojen takarsak muayeneden gecmemek icin herhangi bi engel olmaması lazım.Sonucta agır kusur olan mercek ve faryıkama donanımları olmayan xenon aydınlatma kiti,mercek degil.Sevdigim bi abimin premium paket son kasa honda civic aracında da orjinal farlar mercekli ancak far yıkama yok bildigim.Muayenede sıkıntı olsa mercek donanımını koymazlardı diye düsünüyorum.Yanılıyoda olabilirm tabi yanlısım varsa düzeltin lütfen
Mercekli far uygulaması icin Cagrı Beyden fiyat almıstım 1100 tl.Kendileri bu konuda daha detaylı bilgiler verebilir aslında
REC link' Alıntı:İSTEDİğİM ZAMAN ORJİNALE GERİ DÖNEBİLİRMİYİM? B... DÖNERSİNİZ. ORİJİNALE GERİ DÖNÖş YAPANLARA % 18 KDV + % 4 DÖNÖş KOMİSYONU UYGULANIR.
REC link' Alıntı:İSTEDİğİM ZAMAN ORJİNALE GERİ DÖNEBİLİRMİYİM? B... DÖNERSİNİZ. ORİJİNALE GERİ DÖNÖş YAPANLARA % 18 KDV + % 4 DÖNÖş KOMİSYONU UYGULANIR.
eketen link' Alıntı:Honda da olan halojen mercek takılıp, xenon uygulanabilir ama o zaman da şöyle bir sıkıntı ortaya çıkma ihtimali var. Merceksiz fara xenon uygulandığında nasıl aydınlatma açıları sapıyorsa halojene göre üretilen mercekte de h7 xenon uygulandığında yine odak sapması meydana gelecektir. Bu da yoldan başka her yeri aydınlatan far demek yine.