Astra Bi-Xenon Far Uygulaması Yaptırmalımıyım ?

Ynt: Astra Bi-Xenon Far Uygulaması Yaptırmalımıyım ?

pesimistyLE link' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba 2013 astra 1.4 sport sahibiyim ve aracımda sarı halojen ampullerin kötü durduğunu düşünüyorum.İlk önce philips h7 diamond vision ampullerle değiştirmeyi düşündüm fakat yağmurlu havalarda beni zorda bırakır diyerek vazgeçtim ve aşağıda verdiğim linkteki yeri buldum.Kendi sitesinde de inceledim uygulamaları güzel gibi duruyor.Sizce bi h7 alıp yaz mevsiminde kullanıp kış mevsiminde sarı halojenleremi dönsem yoksa bu bi xenonumu yaptırsam ? Eğer yaptırırsamda ne gibi sorunlarla karşılaşırım (Muayeneden geçemem herhalde) ?

http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-vasita-hizmetleri-oto-elektrik-servisi-2012-model-opel-astra-j-bi-xenon-mercekli-far-uygulamasi-118809409/detay/

Vallahi böyle bir reklam yapan firmaya 100 tl olsa yaptırmam çok iddialı ve bildik konuşan sokak arası firmalarda sonradan hep sorun yaşanır.

CALİBRA BG link' Alıntı:
benım anlamadığım ıcındekı farın aynasını kesmeden takıyoruz demış yıne eskısı kullnabılırsınız demış nasıl olacak bu  iş

Arkadaşlar eski jinekologlardan ampul deliğinden mercek sokup egzoz deliğinden motor topluyorlar :D

REC link' Alıntı:
İSTEDİğİM ZAMAN ORJİNALE GERİ D֖NEBİLİRMİYİM? B... D֖NERSİNİZ. ORİJİNALE GERİ D֖N֜ş YAPANLARA % 18  KDV + % 4 D֖N֜ş KOMİSYONU UYGULANIR.
Hatta memnun olmayan müşterinin farlarını söküp eline veriyoruz :D baktık hala memnun değil Haydarla halay çekerek kapıya kadar eşlik ediyoruz :D

pesimistyLE link' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba 2013 astra 1.4 sport sahibiyim ve aracımda sarı halojen ampullerin kötü durduğunu düşünüyorum.İlk önce philips h7 diamond vision ampullerle değiştirmeyi düşündüm fakat yağmurlu havalarda beni zorda bırakır diyerek vazgeçtim ve aşağıda verdiğim linkteki yeri buldum.Kendi sitesinde de inceledim uygulamaları güzel gibi duruyor.Sizce bi h7 alıp yaz mevsiminde kullanıp kış mevsiminde sarı halojenleremi dönsem yoksa bu bi xenonumu yaptırsam ? Eğer yaptırırsamda ne gibi sorunlarla karşılaşırım (Muayeneden geçemem herhalde) ?

http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-vasita-hizmetleri-oto-elektrik-servisi-2012-model-opel-astra-j-bi-xenon-mercekli-far-uygulamasi-118809409/detay/

Afl ve mercek(doğru dürüst montajlanmış) dışındaki her türlü bi li tili xenon tiplerine karşıyım bence arabanı bozma orjinal farlar led kaşlarla daha havalı xenon taktığında bilki kulakların illaki çınlayacaktır. ben çınlatıyorum en azından

H11
D1S
LED 

H7 d4s değil miydi?

Geri