Astra Bi-Xenon Far Uygulaması Yaptırmalımıyım ?

Ynt: Astra Bi-Xenon Far Uygulaması Yaptırmalımıyım ?

Benim merak ettiğim arabalara fark yıkama takamıyor muyuz bu kadar zor mu acaba :) herşey yapılıyorsa bende buda yapılabilir bende beyaz far istiyorum xenon değil ama yağmur performansını bilsem direk alıcam muayenedede sorun çıkmaz büyük ihtimal.Afl ile ilgili tek pişmanlığı bu oldu beyaz far:(

albertxx link' Alıntı:
Benim merak ettiğim arabalara fark yıkama takamıyor muyuz bu kadar zor mu acaba :) herşey yapılıyorsa bende buda yapılabilir bende beyaz far istiyorum xenon değil ama yağmur performansını bilsem direk alıcam muayenedede sorun çıkmaz büyük ihtimal.Afl ile ilgili tek pişmanlığı bu oldu beyaz far:(

Halojende 4000K ve üzerinde doğru orantılı olarak yağmurda körleşmeye başlarsın. Performans serisi %10 daha beyaz ışık veren ampul alırsan yaz kış görüşün halojen için mükemmel olur. Ve halojen farda ulaşabileceğin son nokta budur. Ben philips x-treme power, osram NB,  bosch plus90 kullandım. En beyaz ve parlak ışık plus90 ın ki idi. En uzun ömürlü olan x.power.  NB ise ikisinin arasında ne uzun ömürlü ne plus90 gibi aydınlatması var. şu an en iyisi philips x-treme vision. Ama philips lerin sahteleri piyasada cirit atıyor. Sağlam yerden almak şart hangisi olursa olsun.

Bu farla muayeneden geçebilir miyiz acaba ?

Geçersin hiçbir sıkıntı olmaz. Zaten bunlar yasal far ampulü ve tüm normları karşılıyor.

Evdeki bulgurdan olmanın anlamı yok arkadaşlar o zaman ben caydım bu işten sırf beyaz bi görüntü için bu kadar sıkıntıya gerek yok alırım ampülümü takarım sıkıldıkçada çıkartırım ne yapalım :) Bu arada Cosmo farı da bakmıştım tanesi 1300 tl civarıydı internette yani baya masraflı bi iş ileride arabaya ayıracak bi miktar param olursa o zaman cosmo farı yaptırırım.

pesimistyLE link' Alıntı:
Evdeki bulgurdan olmanın anlamı yok arkadaşlar o zaman ben caydım bu işten sırf beyaz bi görüntü için bu kadar sıkıntıya gerek yok alırım ampülümü takarım sıkıldıkçada çıkartırım ne yapalım :) Bu arada Cosmo farı da bakmıştım tanesi 1300 tl civarıydı internette yani baya masraflı bi iş ileride arabaya ayıracak bi miktar param olursa o zaman cosmo farı yaptırırım.

Tanesi 1300 TL olarak gördüğünüz farlar muhtemelen sıfır ürünlerdir.  :)
İkinci el olarak kazalı Cosmo araçlardan çıkmış farlar genellikle 700-900 TL arasında satılıyor. (Takım fiyatı)
Sonrasında yapacağınız işlemler, parça maliyetleri ve işçilik ücretleriyle 1500 TL civarına aracınıza Cosmo farlarını takmak mümkün.  :)

1500 lirayı sadece cosmo far görüntüsüne vereceğime alırım Remus bakarım keyfime.  8)

eketen link' Alıntı:
1500 lirayı sadece cosmo far görüntüsüne vereceğime alırım Remus bakarım keyfime.  8)

Onca araca bindim, bir Remus almak nasip olmadı. Benim için Remus ve Milltek çok büyük bir hayaldir. Tam bu sefer olacak derken, aracı dizel aldık. Gerçekten içimde uhde kaldı bu konuda. Sağlam bir makinem olsun 2000+ bile veririm, yeter ki Remus ya da Milltek olsun :(

Gürlemesi yeter  ::)

eketen link' Alıntı:
Gürlemesi yeter  ::)

֖yle bir teknoloji ki: Araç rölantideyken V6 gibi homurdanıyor, uzun yolda rahatsızlık vermesin diye 2500 devire kadar ses yok. 2500 devirden sonra ses başlıyor 3000 devirden sonra kıyamet kopuyor :)

Geri