astra cdti max hız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arabamda modifiye yok, 2006Astra 1.3 90hp otobanda 200ü gördüm.6. viteste,Devir yaklaşık 5000'diYalan yok arkadaşlar...

Walla erdem921 kusura bakma ama ben hiç bir Astra dizelin 6.viteste 5000deviri kolay kolay gördüğünü görmedim sanırım senin aracına özel bir durum war burada...

4500deviri geçmiyor diye biliyorum..he çok yokuş aşşağı kaptırmış olursun..ama gene de devir kesici var..

ben dikkat edersiniz yaklaşık 5000di dedim(devir 5000 veya 5000inin üstünde demedim).
1.3 astrası olanlar otobana çıksın denesin(yanlış anlamayın hıza teşvik için söylemiom,ama denemeden kimse inanmaz sanırım)

ddemekki bizim benzinli 105 bglikler 220 vurucak...
ben 210 gördüm ama daha kaktıramadım dur bakalım onuda yaparıs yakında:D

walla ben 45,000 bakım yapılacak halde iken 4.vites 160 5 te 190 gördüm opel combo 1.7 dtı ile

220 nie wuramasın ki anlamıorum astra g 90beygir 210 düz yolda hafif yokuş aşağı yolda dewir kesici ile 220 km wurdu.hız inatlaşmayla birlikte felaket getirir....

allah allah bir diğer max. hız başlığında 1.6 ile 230 yaptığını söyleyen zaatı muhteremler bile vardı... biz niye hiçbir türlü geçemiyoruz 200ü ya biz yalandan şöforüz/arabamız yalan yada söyleyenler yalan o zaman... (5dk'lık sürekli otoban inişinde bile 210u geçmedi astra h 1.6) bundan önce 3 yılda G kasa astra 1.6 kullandım o da asla geçmedi.

beyler bu konu artık amacından çıktı bence.Sadece astra 1.3 cdti si olanlar max. kaç km. yaptıklarını yazsınlar.(insanları teşvik ve tahrik etmeyelim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri